Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 21 Kasım 2008Güncelleme: 21.11.2008 01:00 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Olli Rehn
AB - Türkiye İlişkileri
Barack Obama
Polonya
Osman Öcalan
Dr. Muzaffer Kuşhan
Cemal Aydın
Tayyip Erdoğan Deniz Baykal Polemikleri
Ankaragücü
Benzinde İndirim Haberleri
Add to Google
25 Ocak 2007 Perşembe 09:31 Dünya

İngiltere'de işlediği suç nedeniyle KKTC'de 24 yıl hapse mahkum oldu

İngiltere'de Aralık 2000 yılında Colin Salt adlı kişinin öldüğü kundaklama olayına karışmakla suçlanan Kıbrıslı Türk Kemal Kemalzade, yargılandığı Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından suçlu bulunarak, toplam 24 yıl hapis cezası aldı. Ancak Kemalzade 10 yıl hapis yatacak.

27 Aralık 2000 tarihinde kardeşi Çınar ve yengesi Sibel ile işbirliği yaparak sigortadan para almak için kendi işyerlerini kundaklamak ve çıkan yangın sonucu bir kişinin ölümüne neden olmak suçlarından İngiliz polisi tarafından hakkında arama kararı çıkarılan ve KKTC'de yakalanan Kemal Kemalzade, yargılandığı 5 davanın tümünden de suçlu bulundu.

Mahkeme Başkanı Mehmet Türker, Kemalzade'nin cezasını görüşürken, sanığın daha önce herhangi bir sabıkası olmamasını ve sağlık probleminden dolayı kapalı alanda uzun süre kalamamasını da dikkate aldıklarını belirtti.

İlgili Başlıklar:
İngiltere (562 haber)
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti - KKTC (98 haber)






EUROPEANA'nın resmen açılmasından birkaç saat önce, çok sayıda meraklının sayfaya ulaşma çabası yüzünden AB'nin dijital kütüphanesi çöktü.

Polonya Dışişleri Bakanı Sikorski, "Obama’nın Polonya ile de tarihi bağı var. Dedesi Afrika’da bir misyonerimizi yemiş" dedi. Irkçılık suçlamalarını beraberinde getiren şakayı, bir muhalefet milletvek

AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu Üyesi Olli Rehn, AB üyesi olması halinde Türk işçilerinin Avrupa'da serbest dolaşımına izin vermeyebileceklerini söyledi.

Rusya, Somali açıklarındaki korsanlıkla mücadele etmek için bölgeye daha fazla sayıda savaş gemisi göndereceğini bildirdi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert ve Savunma Bakanı Ehud Barak'ın, Ürdün'e gizli bir ziyaret yaparak, Kral Abdullah ile görüştükleri bildirildi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam