|
|
23 Haziran 2009 Salı 10:41
|
Dünya
|
El Kaide, ABD'ye nükleer tehdit savurdu
Terör örgütü El Kaide, eline geçirmesi halinde Pakistan’ın nükleer silahlarını ABD ile çatışmasında kullanacağını bildirdi.
El Kaide’nin Afganistan lideri Mustafa Ebu El Yezid, El Cezire televizyonuyla yaptığı mülakatta, örgütün Pakistan’ın nükleer silahlarını eline geçirmesi halinde Amerikalılara karşı kullanacağını iddia etti. Ebu Said El Masri olarak da bilinen El Yezid, Pakistan ordusunun Svat vadisinde süren çatışmalarda yenilgiye uğramasını beklediklerini de öne sürdü. Mısırlı El Yezid, El Kaide’nin planlarıyla ilgili olarak da “Örgütün gelecek periyotta da önceki periyotta da ABD’nin başını ezme stratejisinin değişmediği” ifadesini kullandı.
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, ülkesi ile Türkiye arasında imzalanan ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik protokollerden imzasını çekme tehdidinde bulundu.
Şili Devlet Başkanı Pinera, bugün meydana gelen artçı sarsıntıların, başkentin yaklaşık 100 kilometre güneyindeki Rancagua kentinde "önemli ölçüde hasara" neden olduğunu söyledi.
BU KARARIN ARTISI DA VAR: SADECE ERMENİLER DEĞİL PONTUS RUMLARI VE SÜRYANİLER İÇİN DE KATLİAM YAPILDIĞI İDDİA EDİLİYOR...
BU KARARIN ARTISI DA VAR: SADECE ERMENİLER DEĞİL PONTUS RUMLARI VE SÜRYANİLER İÇİN DE KATLİAM YAPILDIĞI İDDİA EDİLİYOR... İsveç Parlamentosu’nda görüşülen sözde 'Ermeni soykırımı' yasa tasarısı 1 oy f
Şili'de iki hafta önce meydana gelen 8,8 büyüklüğündeki depremin artçı sarsıntısı 7,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE OLDU...
Carla Bruni, eşi Sarkozy'nin kendisini asla aldatmayacağını ve ilişkilerinin 'GERÇEK BİR PERİ MASALI' gibi olduğunu söyledi.
|