türk net en son haber 18 Mart 2010Güncelleme: 18.03.2010 22:15 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Galatasaray
Eskişehirspor
Psikoloji Psikiyatri Araştırmaları
Televizyon Dünyası
2008 - 2009 Ekonomik Krizi
Eczanelerle İlgili Haberler
Dolar Kuru
Borsa Endeksi
Ergenekon Davası
Karikatür Dünyası
Add to Google
24 Haziran 2009 Çarşamba 17:44 Dünya

İtalyan savcıları, Berlusconi'nin ev partilerine gelen 30 kadının peşine düştü

Savcılar, Başbakan Silvio Berlusconi’nin özel ev partilerine katılan 30’a yakın hayat kadınını sorgulayacak.


Aralarında Doğu Avrupalı modellerin de yer aldığı kadınların Berlusconi’nin Roma’daki ve Sardunya’daki evlerinde verdiği en az beş partiye katıldığı iddia ediliyor.
Savcılar Berlusconi’ye yakın bir işadamı olan 35 yaşındaki Giampaolo Tarantini’yi de fuhuşu organize etmek suçlamasıyla sorguluyor. Skandal önceki gün ortaya çıkan detaylarla daha da genişlemiş, iki genç kadının başbakanın Palazzo Grazioli’deki banyosunda birbirlerini fotoğraflarken çekilmiş kareleri basına sızmıştı. Fotoğrafların geçen yıl 4 Kasım gecesi düzenlenen partide çekildiği belirtilmişti.

Fotoğrafta ikisi de mini siyah elbise giymiş olan Lucia Rossini ve Barbara Montereale görünüyor. 23 yaşındaki Montereale, yemeğe ‘üst sınıf hayat kadını’ 42 yaşındaki Patrizia D’Addario’nun da katıldığını iddia etmişti. İddiaya göre 1000 avro alan D’Addario, geceyi Berlusconi’yle geçirmişti.
Geçen ocakta da 72 yaşındaki Berlusconi’nin Sardunya’daki villasındaki bir partiye çağrıldığını iddia eden Montereale, fotoğraflar için ‘büyük para teklifi’ aldığını ancak gerçeğin bilinmesini istediği için onları La Repubblica gazetesine verdiğini söylüyor.

‘Diğer kadınlar Doğu Avrupalıydı’

Sardunya’ya özel jetle götürüldüğünü, Tarantini’den 1000 avro, tek başına çocuk büyüttüğünü söyleyince Berlusconi’den de para dolu bir zarf aldığını söyleyen genç kadın, hayat kadını olmadığını ve başbakanla yatağa girmediğini anlatıyor. Montereale, kendilerine katılan diğer kadınların adını hatırlamadığını, zira çoğunun Doğu Avrupalı olduğunu söylüyor: “Hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama kızlar doğudandı. Bunu İtalyanca konuşurkenki aksanlarından anladım. Başbakanla gayet rahat görünüyor ve onu ‘Babacık’ (Papi) diye çağırıyorlardı. Birbirleri arasında kim ona daha yakın olacak diye yarış içindeydiler.”

İlgili Başlıklar:
Berlusconi (178 haber)
İtalya (282 haber)






Aslında bir deneye katılan yarışmacılar, çığlıklar atarak bağıran rakiplerine elektrik şoku veriyor. İŞTE O, ASLINDA DENEY OLAN YARIŞMA:

Bosna Hersek'in kentinde 1981'den beri HER GÜN, 'Meryem Ana'yı GÖRDÜK' diyenler kenti hac merkezi haline getirdi. VATİKAN KOMİSYON KURDU...

Tayvan'ın güneydoğusunda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İngiliz The Times gazetesi, tasarıların geleceği tehlikeye attığını belirterek 'Türkiye’nin Batı ile birlikte top oynamak için gerekçeleri tükeniyor' uyarısını da yaptı.

İngiliz The Times gazetesi, tasarıların geleceği tehlikeye attığını belirterek 'Türkiye’nin Batı ile birlikte top oynamak için gerekçeleri tükeniyor' uyarısını da yaptı.

ABD'de bir otobüsün metro trenine çarpması saniye saniye görüntülendi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam