türk net en son haber 15 Mart 2010Güncelleme: 15.03.2010 12:39 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İstanbul BŞB Spor
Diyarbakırspor
Muammer Güler - İstanbul Valisi
Hakem Tartışmaları
Hakem Haberleri
Hava Durumu
Bank Asya 1. Lig
Denizlispor
Beşiktaş
Formula 1
Add to Google
25 Haziran 2009 Perşembe 01:08 Dünya

Hamas hükümeti, Gazze'deki üniversitelerde eğitim yapmak isteyen Türk öğrencilere burs sağlayacak

Hamas Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Muhammed Avad, hükümet kararı açıklarken Türkiye'den gelecek öğrencilerin gıda ve ikamet giderlerinin karşılanacağını bildirdi.

GAZZE Şeridi'ndeki İsmail Haniye Başbakanlığı'ndaki fiili Hamas hükümeti, Gazze'deki üniversitelerde eğitim yapmak isteyen Türk öğrencilere burs sağlayacak. Hamas Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Muhammed Avad, hükümet kararı açıklarken Türkiye'den gelecek öğrencilerin gıda ve ikamet giderlerinin karşılanacağını bildirdi. Avad, burs konusunun geçen hafta Türkiye'yi ziyaret eden yetkililerin temasları sırasında değerlendirilip uygulamaya konulduğunu da belirtti. Avad'ın verdiği bilgiye göre şimdiye kadar Gazze'deki hükümete burs için 37 başvuru iletildi. Geçen hafta Muhammed Avad'ın da aralarında bulunduğu, Sağlık Bakanı Bessam Naim, Gazze Belediye Başkanı Refik Mekki ve Gazze sivil toplum kuruluşları Başkanı Fuad Nahhal'dan oluşan bir heyet Türkiye'yi ziyaret ederek, temaslarda bulunmuştu. Avad, burs imkanının, Türk halkının Filistin halkına gösterdiği sürekli destekten dolayı bir teşekkür mahiyetinde olduğunu ifade ederek, 'Türk halkı daima bizim arkamızda olmuştur' dedi.

İlgili Başlıklar:
Filistin (187 haber)
Üniversiteler (431 haber)






Allavi yarışı ikinci götürürken henüz dört vilayetten sonuç gelmedi.

Çin Başbakanı Wen, Halk Kongresi sonunda ABD'yi egemenliklerini çiğnemekle suçlayıp 'Şüpheler baki kalacak' dedi. Wen, Çin'in iklim zirvesinden dışlandığını da iddia etti.

İKT Genel Sekreteri İhsanoğlu, Müslümanlar için Mekke ve Medine'den sonra üçüncü kutsal mekânın bulunduğu Kudüs'ün tamamıyla Yahudileştirilmeye çalışıldığını söyledi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Aşkenazi, Küresel Terörizm ve Uluslararası İşbirliği Sempozyumu'na katılacak.

JBF, Belçika’nın Devlet Televizyonu RTBF’i, internet sitesi üzerinden “yazılı haber” sunmakla ve böylelikle gazetelerle haksız rekabet yapmakla suçluyor.

Tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşayan Yunanistan’da, Ege’deki askeri üstünlüğün tamamen Türkiye’nin eline geçmesi endişesi yaşanıyor.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam