türk net en son haber 20 Mart 2010Güncelleme: 20.03.2010 20:58 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Kürt Açılımı
Recep Tayyip Erdoğan
Polis Emniyet Haberleri
Ermenistan Türkiye İlişkileri
Ermenistan
AKP
Anayasa ve Anayasa Değişiklikleri Hakkında
Abdullah Gül
Deniz Baykal
AKPnin Alevi Açılımı
Add to Google
30 Haziran 2009 Salı 13:48 Dünya

152 yolcu taşırken okyanusa çakılan uçaktan kurtulan kişi, YÜRÜMEYE YENİ BAŞLAMIŞ BİR BEBEK

Hint Okyanusu'ndaki Komor Adaları açıklarında düşen Yemen hava yolu şirketi Yemenia'ya ait Airbus 310 tipi yolcu uçağının enkazından yeni yürüyen bir çocuğun kurtarıldığı bildirildi.

Mısırlı kurtarma biriminin bağlı olduğu Göçmen Dairesinin yetkilisi Raşide Abdullah, kurtarılan küçük çocuğun daha önce kurtarıldığı bildirilen kişiyle aynı olup olmadığının henüz bilinmediğini belirtti.

Yemenia şirketinden Muhammed El Sumairi, denizden çıkarılan kişinin milliyetinin henüz bilinmediğini söylemişti.

Başkent Sana'dan Komor Adaları'nın başkenti Moroni'ye giden uçak 142 yolcu ile 11 kişilik mürettebat taşıyordu. 141-140 yolcu ve mürettebatın öldüğü sanılıyor.

İlgili Başlıklar:
Uçak Kazaları (219 haber)

Kaynak: AA





Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Türkiye'nin Ermenistan'ı suçlamaya ve koşul öne sürmeye hakkı olmadığını öne sürdü.

Almanya'nın Hamburg kenti, onlarca yaban domuzunun istilasına uğradı.

ABD ve İsveç'te 'Ermeni soykırımı' tasarılarının onaylanmasının ardından Bulgaristan Meclisi'ne de 'soykırım'ın kınanması öngörülen bir karar tasarısı sunuldu.

İran’da hazirandaki cumhurbaşkanlığı seçiminin mağlubu muhalif lider Mir Hüseyin Musavi, İran takvimine göre 21 Mart’ta başlayan yeni yılı ‘sebat (direniş) yılı’ ilan etti.

Kaddafi’nin 'Nijerya’nın ikiye bölünmesi' önerisi Afrika’nın hem büyük hem de doğal kaynakları açısından zengin ülkesinin tepkisini tepki çekti.

ABD Başkanı, 'İran hükümetinin sorumlu tutulması için uluslararası toplumla birlikte çalışıyoruz, çünkü onlar uluslararası yükümlülüklerini yerine getirmeyi reddetti' dedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam