|
|
05 Haziran 2007 Salı 09:27
|
Dünya
|
Blair: Sen Müslümanların İsa'yı peygamber olarak kabul ettiğini ve övdüğünü biliyor musun?
Blair, Cambridge Üniversitesi'ndeki "Günümüz Dünyasında İslam ve Müslümanlar" başlıklı konferansta konuştu.
Haziran ayı sonunda görevini bırakacak olan Blair, Cambridge Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta birçok ülkeden gelen katılımcılara hitap etti. Blair, kendisini bir gencin durdurup, "Müslümanlar gerçekten de bütün Hıristiyanları öldürmek mi istiyor?" sorusunu yönelttiğini, kendisinin ise buna 'hayır' dediğini aktardı.
Tony Blair bu gence, "Sen Müslümanların İsa'yı peygamber olarak kabul ettiğini ve övdüğünü biliyor musun? Kur'an'da İsa ve Meryem ile ilgili ayetler bulunduğunu biliyor musun?" cevabını verdiğini söyledi.
Brezilya’nın kuzeyindeki Recife kentinde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
Obama’nın eşi Michelle Obama ABD’nin ilk siyahi First Lady’si, Vali Sarah Palin ise Cumhuriyetçi John McCain’in Başkan seçilmesi durumunda Başkan Yardımcısı olacak
2’nci sırada ise ABD’de büyük kentlerinde yaşayan Afro-Amerikalılar var
Güney Osetya Parlamento Başkanı Gassiyev, Kuzey Osetya ile birlikte Rus devletinin çatısı altına gireceklerini söyledi. Rusya Güney Osetya'ya askeri üs kuruyor.
ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olan John McCain, başkan yardımcısı adayı olarak, Alaska valisi Sarah Palin ile çalışmayı tercih etti.
Madrid’deki Adli Tıp Enstitüsü, cesetlerden birinin Mustafa Erdil’e ait olduğunun kesinlik kazandığını Türk makamlarına iletti.
|