Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 10 Ocak 2009Güncelleme: 10.01.2009 00:32 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Cep Telefonu
Ergenekon Davası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Türkiye Futbol Federasyonu
Bursaspor
Nano Teknoloji
AKP CHP Çekişmeleri
CHP
Mehmet Ali Şahin
Motorola
Add to Google
21 Ağustos 2007 Salı 02:49 Dünya

Sarkozy, Enis'in babasıyla görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, evinin önünden sabıkalı bir sübyancı tarafından kaçırılan Türk çocuğu Enis'in babasıyla görüştü.

Baba Mustafa Kocakurt, görüşmeden sonra bu tür kaçırma olaylarına karşı alınabilecek yeni önlemleri görüşmek üzere Adalet, İçişleri ve Sağlık bakanları ve başbakanla bir araya gelen Sarkozy'nin 'bu sübyancı gibi canavarlara daha ağır cezalar verilmesi konusunda söz verdiğini' belirtti. Bu arada, sübyancı Francis Evrard hakkındaki adli dosyadan haberi olmadığı öne sürülen Caen Cezaevi doktoru, ereksiyon sorunu için Viagra verdiğini kabul etti. Evrard'ın doktora, hapisten çıktıktan sonra 'kadınlarla birlikte olmak için' Viagra'ya ihtiyacı olduğunu söylediği belirtildi. Beş yaşındaki Enis, daha önce cinsel taciz ve tecavüz gibi suçlardan mahkûmiyet almış ve 2 Temmuz'da hapisten çıkmış 61 yaşındaki Francis Evrard tarafından çarşamba günü kaçırıldıktan kısa bir süre sonra bulunmuştu.

İlgili Başlıklar:
Sarkozy (188 haber)
Fransa (289 haber)
Gurbetçi Haberleri Yeryüzü Türkleri (282 haber)
Cinsel Suçlar (69 haber)






İngiltere'de bir Hristiyan grubu, belediye otobüslerine 'Tanrı muhtemelen yok' şeklinde ilan veren tanrıtanımazlardan, Tanrı olmadığına dair 'kanıt' istedi.

'Gazprom Havacılık' şirketine ait olan ve içinde 13 kişinin bulunan helikopterin Rusya'nın Altay bölgesinde kaybolduğu bildirildi.

Kendi enerjisini üreten malzemelerin yolu açıldı. ŞÖYLE Kİ;

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 'Hamas’ın saldırıları olduğu sürece ateşkes işlemez' dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, Batı Şeria'ya da tam abluka başlattı. İsrail Kudüs'te ise camiye namaza gideceklere İsrail kimliğini şart koştu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam