|
|
19 Eylül 2007 Çarşamba 08:26
|
Dünya
|
Bir Amerikalı senatör, TANRIDAN DAVACI oldu
ŞAKA DEĞİL; GERÇEK...
ABD’nin Nebraska eyaleti senatörlerinden Ernie Chambers, tarih boyunca milyarlarca insanın ölümüne neden olan doğal afetleri ‘engellemek’ için, bunların sorumlusu olarak gördüğü Tanrı’ya dava açtı.
Büyük yıkım getiren sel, kasırga, hortum, deprem gibi doğal afetlerin oluşumundan Tanrı’yı sorumlu tutan Senatör Chambers’ın açtığı davada, “Davalının yıkıcı faaliyetleri sonsuza dek bırakması” talep edildi.
|
Yorumlar |
|
Kaan Bircan
-
19.09.2007 09:33
|
|
TANRIYI KULLANARAK MEŞHUR OLAN BİRİ DAHA...
|
İngiltere'de bir Hristiyan grubu, belediye otobüslerine 'Tanrı muhtemelen yok' şeklinde ilan veren tanrıtanımazlardan, Tanrı olmadığına dair 'kanıt' istedi.
Bilim insanları şaşkınlık içinde.
'Gazprom Havacılık' şirketine ait olan ve içinde 13 kişinin bulunan helikopterin Rusya'nın Altay bölgesinde kaybolduğu bildirildi.
Kendi enerjisini üreten malzemelerin yolu açıldı. ŞÖYLE Kİ;
İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 'Hamas’ın saldırıları olduğu sürece ateşkes işlemez' dedi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, Batı Şeria'ya da tam abluka başlattı. İsrail Kudüs'te ise camiye namaza gideceklere İsrail kimliğini şart koştu.
|