Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 10 Ocak 2009Güncelleme: 10.01.2009 00:16 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Cep Telefonu
Ergenekon Davası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Türkiye Futbol Federasyonu
Bursaspor
Nano Teknoloji
AKP CHP Çekişmeleri
CHP
Mehmet Ali Şahin
Motorola
Add to Google
17 Kasım 2006 Cuma 08:25 Dünya

Yunan televizyonları bir Türk kızını konuşturdular: Nasıl böyle zayıfladın?

TÜRK USÜLÜ PERHİZ YUNANİSTAN'A HABER OLDU

- MANKENLERE ÖZENİP AŞIRI KİLO KAYBEDEN GENÇ KIZIN PERHİZ HİKAYESİ, YUNAN KIZLARINA İBRET VESİKASI OLARAK SUNULDU

- ANKARA'DA SIFIR BEDEN OLABİLMEK İÇİN YAPIĞI PERHİZ SONRASI SAĞLIĞINI KAYBEREK AŞIRI KİLO VEREN HATİCE DANACI YAŞADIKLARINI YUNANİSTAN TELEVİZYONLARINA ANLATTI

- HATİCE DANACI:

- "KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM"

Ankara'da sıfır beden olabilmek için yapığı perhiz sonrası sağlığını kayberek aşırı kilo veren Hatice Danacı, yaşadıklarını Yunanistan televizyonlarına anlattı. Genç kızın perhiz hikayesi, Yunan kızlarına ibret vesikası olarak sunuldu.

Danacı'nın girdiği perhiz sonrası yaşadıkları, komşu ülke Yunanistan'da da haber konusu oldu. Benzer vakaların yaşandığı Yunanistan'da televizyoncular tekrar sağlığına kavuşan Hatice Danacı ile konuşabilmek için İstanbul'a geldi. Yunanlı gazeteciler, Danacı'nın başından geçenleri tek tek kendisinden dinledi ve röportajı da canlı olarak yayınladı. Hatice Danacı 'Manken Hastalığı' olarak bilinen ve kendisini 55 kilogramdan 20 kilograma kadar düşeren perhiz hikayesini Yunanistan televizyonuna tek tek anlattı. Sıfır beden olabilmek için yaptığı pehrizle sağlıksız şekilde kilo vererek aşırı derecede zayıflayan Hatice Danacı, tercüman eşliğinde Yunanistan televizyonunda nasıl kilo verdiğini anlattı. Danacı "Ben mankenlere özenip yanlış perhiz uygulamıştım. Bu nedenle 55 kilodan 20 kiloya düşerek sağlımı kaybetmiştim. Hiçbir şey yiyemiyordum. Hala kilolu olduğumu düşünüyordum. 2 aydır tedavi görüyorum. Şuanda 30 kiloya ulaştım. Herşeyi yiyebiliyorum artık. Doktorlar teşhis etti. Kimseye tavsiye etmiyorum. Yunanistan'da da bu tür vakalar oluyormuş bu nedenle beni yayına çıkardılar" dedi.

Özel JFK Hastanesi'nde görevli Psikiyatrist Dr. Öznur Oran, Danacı ile ilgili, "Şuanda psikolojik durumu iyi. Zayıflama düşüncesini kafasından atmış durumda. Normal hayatına dönüyor" dedi. Hastanede diyetisyen olarak görev yapan Aynur Kumsel ise, "2 ay önce bize gelmişti. Başarılı bir tedavinin sonunda 30 kiloya ulaştı. Hedefimiz eskisi gibi 55 kiloya ulaştırmak" dedi.

Aslen Ankaralı olan Hatice Danacı, aylar önce televizyon ekranlarında izlediği mankenlere özenerek sıfır beden olma arzusu içinde perhize girmiş ve ardınan rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Perhiz nedeniyle önce sağlığını ardından da kilosunu kaybeden Danacı, bir süre sonra hiçbir şey yememe olarak bilinen "Manken Hastalığı"na yakalandı. Durumun ciddiyeti üzerine ailesi tarafından ilk önce Ankara'da tedavi altına alınan Danacı, 2 ay önce İstanbul'a getirilerek Özel JFK Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Perhiz öncesi 55 kilo alan Danacı, hastaneye getirildiğinde 20 kiloya kadar düşmüştü. Hastanede uygulanan tedaviyle eski sağlığına kavuşan Danacı, şimdi sağlığını korumak için çaba sarf ediyor.

İlgili Başlıklar:
Sağlık Haberleri (1213 haber)
Yunanistan (222 haber)

Kaynak: İHA





İngiltere'de bir Hristiyan grubu, belediye otobüslerine 'Tanrı muhtemelen yok' şeklinde ilan veren tanrıtanımazlardan, Tanrı olmadığına dair 'kanıt' istedi.

'Gazprom Havacılık' şirketine ait olan ve içinde 13 kişinin bulunan helikopterin Rusya'nın Altay bölgesinde kaybolduğu bildirildi.

Kendi enerjisini üreten malzemelerin yolu açıldı. ŞÖYLE Kİ;

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 'Hamas’ın saldırıları olduğu sürece ateşkes işlemez' dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, Batı Şeria'ya da tam abluka başlattı. İsrail Kudüs'te ise camiye namaza gideceklere İsrail kimliğini şart koştu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam