türk net en son haber 13 Ekim 2008Güncelleme: 13.10.2008 23:04 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Günün Web Sitesi
Müzik
İnternet
Otomobil Endüstrisi
Patrik Bartholomeos
Fener Patrikhanesi
Çanakkale
Tecavüz Vakaları
Yargıtay Kararları
Mahkeme Kararları
Add to Google

07 Şubat 2008 Perşembe 11:29 Dünya

Dünyadan türban örneklerini gösteriyorlardı, sıra Türkiye'ye gelince Hayrunisa Gül'ün fotoğrafını kullandılar

Corriere della Sera gazetesi'nden...

Corriere della Sera gazetesi, Müslüman kadınların örtünmelerine Çin Halk Cumhuriyeti tekstilcilerinin damgasını vurduğunu işleyen makalesinde türban örneği için Türkiye’nin ’First Lady’si Hayrünnisa Gül’ün fotoğrafını kullandı.

Gazete, özellikle Afganistan’da yaygın olan ve kadınların tüm vücudunu örten burkanın Çin Halk Cumhuriyeti’nde üretildiğini ve tesettür giysilerinin giderek bu ülkenin tekeline girdiğini öne sürdü. Corriere della Sera, Afganistan pazarında yerli burka üreticilerinin Çin’le rekabet edemediklerini, tasarımlarının daha şık ve kaliteli, üstelik daha ucuza mal olduğunu da itiraf ettiklerini yansıttı. Yazıda, Müslüman kadınların başörtüleri de tanıtıldı. Özellikle Körfez ülkeleri kadınlarının taktıkları peçe, İran’ın kara çarşafı ve Türkiye’nin gündemini işgal eden türban dışında ’Haşema’yı mercek altına alan gazete, türban için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün fotoğrafına yer verdi.

İlgili Başlıklar:
İtalya (157 haber)
Hayrunisa Gül (24 haber)






Denizin ortasında 305 metre çapında devasa bir çukur ve dünyada en iyi dalış noktası.

Fransa'nın Nice şehrinden gelen uçak, bugün havaalanına güvenli bir şekilde iniş yaptı. Uçakta 137 yolcu bulunurken olayda yaralanan olmadı.

Ankara, Kuzey Irak’taki Kürt yönetimiyle bu hafta temas kuracak. Türkiye’den gidecek Dışişleri heyeti Bağdat’ta Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesut Barzani’yle görüşecek.

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Musul'daki saldırıların ardından Hristiyan vatandaşları koruyacakları vaadinde bulundu.

'Rambo'nun yaratıcısı yazar David Morrell açıkladı, kahramanımın ismi türü tükenen bir elma cinsinden geliyor.

Cebelitarık boğazında fırtınaya yakalanan bir yük gemisi, 31 kişilik mürettebatı tahliye edildikten kısa süre sonra kayalara çarparak parçalandı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam