türk net en son haber 6 Eylül 2008Güncelleme: 06.09.2008 00:03 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

13 Şubat 2008 Çarşamba 07:03 Dünya

Japonya’yı ayağa kaldıran tecavüz

JAPONYA'DAKİ AMERİKAN ÜSLERİ VE BURADAKİ ASKERLER SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR:

Japonya’nın Okinawa Adası’ndaki Amerikan donanmasına bağlı 38 yaşındaki asker Tyrone Luther Hadnott’in 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etmesi ülkeyi ayağa kaldırdı.

Binlerce kişi ABD askerlerine ait kampın önünde protesto gösterileri yaptı. Asker gözaltına alınırken, Japonya Başbakanı Yasuo Fukuda, “bunun affedilemez” olduğunu söyledi. Geçmişte de benzer vakaların meydana geldiğini hatırlatan Fukuda, “Ancak bir kez daha oldu. Bunu çok ciddiye alıyorum” derken, her zamanki itidalli söylemini bir kenara bırakan Dışişleri Bakanı Masahiko Komura ise, “artık yetti” ifadesini kullandı. ABD askerlerinin adadaki varlığı halk tarafından hoş karşılanmıyor ve 12 yaşındaki bir kıza 3 Amerikan askerinin tecavüz etmekle suçlanmasından sonra, 1995’ten beri düzenlenen gösterilerle adadaki Amerikan varlığı protesto ediliyor.

İlgili Başlıklar:
ABD Ordusu (205 haber)
Japonya (126 haber)
Tecavüz Vakaları (240 haber)





Yorumlar
Ali Gökçen - 13.02.2008 11:37
düzenli bir mesleği, işi, geliri olmayanların ABD de iki tercihi var, ya sokak serserisi olacak, ya da askere yazılıp iyi para ve resmi yuva kazanacak. profesyonel orduların da bu tip kaçınılmaz sakıncaları var. ne kadar ücret öderseniz ödeyin tam nitelikli insanlardan oluşan bir ordu kurup ayakta tutmak imkansızdır. zaten dikkat ederseniz bütün büyük devletleri batıran gerçek, gönüllü örgütlenmelerden profesyonel örgütlenemelere geçmektir. para baldan daha fazla sinek çeker.

İtalya’da yakalanan bir hırsızın adının 'Vladimir Putin' çıkması jandarmayı hayrete düşürdü.

Azerbayncan'ın başkenti Bakü'de mobilya ticareti yapan bir Türk işadamı bıçaklanarak öldürüldü.

Londra'da bulunan bir müzeye girmeye çalışan hırsızın sonu ÇOK KÖTÜ oldu.

Böylelikle ilk resmi AIDS'li gelinler ve damatlar da ortaya çıkmış oldu.

Polonya savcılığı, ülkede El Kaide zanlılarının sorgulandığı ve zanlılara işkence yapıldığı, CIA'ya ait hapishane olduğu iddialarını soruşturuyor.

Ermenistan Futbol Federasyonu, ambleminden Ağrı Dağı’nı çıkararak, yerine kartal ve aslan figürlerini koydu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam