|
|
07 Mart 2008 Cuma 02:30
|
Dünya
|
24 ayar altın tuvaleti bozduracaklar: Hong Kong'a giden turistlerin uğrak noktalarından olan altın tuvaletin bir tonluk bölümü nakte çevrilebilir
Hong Kong'a giden turistlerin mutlaka uğradığı ünlü altın tuvalet, yükselen altın fiyatları yüzünden 'bozdurulma' tehlikesiyle karşı karşıya.
Tuvaletin sahibi Hang Fung kuyumculuk şirketi, altın fiyatları yükselmeye devam edip ouns (28.5 gram) fiyatı bin doları bulursa, 24 ayar altın tuvaletin bir tonluk bölümünü paraya çevirmeye karar verdi. Şirket, elde edilecek parayı Çin'de yeni şubeler açmak için kullanmayı planlıyor.
Afganistan'da bir tutukluya kötü muamelede bulunmak ve tutukluya yapılan kötü muameleyi amirlere bildirmemek suçlamalarıyla 2 ABD askeri hakkında dava açıldı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in partisi Hristiyan Birlik Partisi CDU kendisini 'genelev' skandalı içinde buldu.
Papua Yeni Gine'de, 20 yıldır süren kabile savaşlarına son verebilmek için...
Polis sokak ortasında adamı tekme tokat dövdü, kurbanın kimliği ortaya çıkınca ülke ayağa kalktı.
Avrupa'nın bir numaralı sperm vericisi Hollandalı Ed Houben'in HİKAYESİDİR:
Latin Amerika ülkesi Kosta Rika'da, milli ordunun lağvedilişinin 60. yıl dönümü dün törenle kutlandı.
|