Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 20 Kasım 2008Güncelleme: 20.11.2008 20:26 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Olli Rehn
AB - Türkiye İlişkileri
Barack Obama
Polonya
Osman Öcalan
Dr. Muzaffer Kuşhan
Cemal Aydın
Tayyip Erdoğan Deniz Baykal Polemikleri
Ankaragücü
Benzinde İndirim Haberleri
Add to Google
08 Aralık 2006 Cuma 13:18 Dünya

Yunan gazeteleri böyle yazdı: Türkiye'nin önerileri TUZAK içeriyor

Türkiye'nin Kıbrıs ile ilgili olarak AB'ye sunduğu önerilere geniş yer veren Yunan basını, "Türkiye'nin girişiminin ilk bakışta olumlu ve sıcak karşılanmakla birlikte, sonradan çok sayıda tuzak içerdiğinin anlaşıldığı" değerlendirmesinde bulundu.

Yunan basını, Türkiye'nin Finlandiya dönem başkanlığı, İngiltere ve AB Komisyonunun desteğiyle gündeme getirdiği ve gerek Rum gerekse Yunan taraflarını şaşırtan önerilerinin, ilk başta Lefkoşa (Rum kesimi) ile Atina olmak üzere, Hollanda, Fransa ve İsveç tarafından reddedildiğini yazdı.

Türkiye'nin önerilerini sözlü olarak Finlandiya dönem başkanlığına ilettiğini kaydeden Yunan basını, bunun diplomatik bir manevra olduğunu, Türkiye'nin bu girişimiyle önemli bir iyi niyet jestinde bulunduğu izlenimini yaratmaya çalıştığını savundu.

İlgili Başlıklar:
Türkiye Yunanistan İlişkileri (132 haber)
Yunanistan (213 haber)






EUROPEANA'nın resmen açılmasından birkaç saat önce, çok sayıda meraklının sayfaya ulaşma çabası yüzünden AB'nin dijital kütüphanesi çöktü.

Polonya Dışişleri Bakanı Sikorski, "Obama’nın Polonya ile de tarihi bağı var. Dedesi Afrika’da bir misyonerimizi yemiş" dedi. Irkçılık suçlamalarını beraberinde getiren şakayı, bir muhalefet milletvek

AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu Üyesi Olli Rehn, AB üyesi olması halinde Türk işçilerinin Avrupa'da serbest dolaşımına izin vermeyebileceklerini söyledi.

Rusya, Somali açıklarındaki korsanlıkla mücadele etmek için bölgeye daha fazla sayıda savaş gemisi göndereceğini bildirdi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert ve Savunma Bakanı Ehud Barak'ın, Ürdün'e gizli bir ziyaret yaparak, Kral Abdullah ile görüştükleri bildirildi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam