|
|
04 Nisan 2008 Cuma 09:05
|
Dünya
|
Bir hukuk profesörü, seks ve para karşılığında öğrencilere daha yüksek not verdiği ortaya çıkınca hapis cezası aldı
ALMANYA'DA...
Almanya'da bir hukuk profesörü, seks ve para karşılığında öğrencilere daha yüksek not verdiği ortaya çıkınca 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İsmi açıklanmayan 53 yaşındaki profesör, Hanover kentindeki bir üniversitede patlak veren skandalın ardından mahkemeye çıkarıldı.
RÜŞVETLE DOKTORA YAPTIRDI
Doktora yapmak isteyen ancak notları bu iş için yeterli olmayan öğrencilerden toplam 156 bin euro rüşvet aldığını ve karşılığında bu öğrencilerin ders notlarını yükselttiğini kabul eden profesör, notlarını yükseltme karşılığında kız öğrencilerle de cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.
AYLIK 5 BİN EURO MAAŞ YETMEMİŞ
Toplam 68 yolsuzluk suçlamasından hüküm giyen hukuk profesörü, "Aylık 5 bin euro maaş alıyorum. Ancak bu para, borçlarımı kapatmaya yeterli olmuyordu. Bu yüzden rüşveti kabul ettim" dedi.
Pakistan'da suikaste kurban giden eski Başbakan Benazir Butto'nun kocası Asıf Ali Zerdari, devlet başkanı seçildi.
Birden kalabalığa girip ortalığa işeyen kırmızı suratlı maymunu yakalamak için polis ağlarla geziyor.
BAY YÜZDE 10'UN PAKİSTAN'A LİDER OLMASI KESİN GİBİ: Pakistan’da 18 Ağustos’ta hükümetin baskısı sonucu devlet başkanlığı görevinden istifa eden Pervez Müşeref’in yerine kimin geçeceği bugün yapılacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın davetini kabul eden koyu katolik İspanya’nın Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero iftara geliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye'ye gelen Gürcistan Başbakanı Lado Gurgenidze, gece soluğu ünlü eğlence merkezi Reina'da aldı.
19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5. Grup'ta bugün oynanacak Ermenistan-Türkiye maçı öncesinde Türk basın mensupları adeta akreditasyon çilesi çekti.
|