türk net en son haber 13 Ekim 2008Güncelleme: 13.10.2008 22:58 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Günün Web Sitesi
Müzik
İnternet
Otomobil Endüstrisi
Patrik Bartholomeos
Fener Patrikhanesi
Çanakkale
Tecavüz Vakaları
Yargıtay Kararları
Mahkeme Kararları
Add to Google

21 Mayıs 2008 Çarşamba 10:40 Dünya

Kıskanç Türk eşten tornavidalı dehşet

ALMANYA’NIN Bottrop kentinde yaşayan Ramazan U. (33) adlı Türk, boşanmak isteyen hamile karısını tornavidayla deşerek öldürdü.

8 yıl önce Ramazan’la evlenen ve iki çocuk doğuran Jasmin şiddetli geçimsizlikten çocuklarını da alarak evden ayrıldı. Boşanmaya yanaşmayan Ramazan buluştuğu eşini tehdit ederek eve dönmesini istedi. Red cevabı alınca çılgına dönen Ramazan tornavidayla eşini delik deşik etti.

Müebbet istenİyor

KARISI Jasmin’i çocukların önünde altısı başından olmak üzere dokuz yerinden yaralayan Ramazan, çocukları alarak araca kilitledi ve olay yerinden uzaklaştı. Gözlerine de tornavida darbesi alan kadın cep telefonuyla ambulans çağırdı. Camlar kırılarak hastaneye kaldırılan Jasmin, 12 gün sonra hayatını kaybetti. Polisi arayarak suçunu itiraf eden Ramazan ise gözaltına alındı. Ramazan için ömür boyu hapis cezası isteniyor.

BENİMLE ALAY EDİYORDU

Kendisinden 7 yaş küçük Alman eşini öldürmekten dün ilk kez mahkemeye çıkarılan Ramazan, “Sürekli Türk ve Müslüman olmamla dalga geçiyordu” dedi.

İlgili Başlıklar:
Gurbetçi Haberleri Yeryüzü Türkleri (254 haber)
Almanya (340 haber)
Üçüncü Sayfa Haberleri (756 haber)






Denizin ortasında 305 metre çapında devasa bir çukur ve dünyada en iyi dalış noktası.

Fransa'nın Nice şehrinden gelen uçak, bugün havaalanına güvenli bir şekilde iniş yaptı. Uçakta 137 yolcu bulunurken olayda yaralanan olmadı.

Ankara, Kuzey Irak’taki Kürt yönetimiyle bu hafta temas kuracak. Türkiye’den gidecek Dışişleri heyeti Bağdat’ta Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesut Barzani’yle görüşecek.

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Musul'daki saldırıların ardından Hristiyan vatandaşları koruyacakları vaadinde bulundu.

'Rambo'nun yaratıcısı yazar David Morrell açıkladı, kahramanımın ismi türü tükenen bir elma cinsinden geliyor.

Cebelitarık boğazında fırtınaya yakalanan bir yük gemisi, 31 kişilik mürettebatı tahliye edildikten kısa süre sonra kayalara çarparak parçalandı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam