|
|
03 Haziran 2008 Salı 07:08
|
Dünya
|
Polisler durdurunca, 'ben alkol almadım, uzun uzun öpüştüğüm erkek çok alkollüydü' diyen kadın Amerikan polisini inandıramadı
AMERİKAN GAZETELERİNİN ÜÇÜNCÜ SAYFALARINDAN BİR HABER
ABD’li Glen Cove (17), otomobille eve giderken polis çevirmesine yakalandı. Promil testinde alkollü çıkan genç kız, “Ben alkol almadım! Fakat öpüştüğüm erkek sarhoştu” diyerek kendini savundu. Fakat, otomobilde 4 boş bira kutusu bulan polisler, bu ifadeye inanmadı ve genç kızı gözaltına aldı. Glen tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Dava Almanya'da sonuçlandı, ancak Alman yargısı Deniz Feneri'nin peşini bırakmıyor.
İmam Ömer Bekri Muhammed'in kızı Yasmin'in eski nişanlısı Yusuf Slasi konuştu: 'Polis üniformasıyla sevişmeyi çok severdi'
Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'a birer başsağlığı mesajı göndererek, ülkesinin bu saldırıyı lanetlediğini bildirdi.
Barzani ve Talabani'nin yaptıkları görüşmede, Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesi gereği üzerinde durdukları belirtildi.
İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, muhtemel bir ABD ve İsrail saldırısına karşı kendilerini savunacak yeterlilikte ve güçte olduklarını söyledi.
ABD, Japonya ve NATO müttefiklerine, ya Afganistan'a savaşması için asker ya da para göndermeleri çağrısında bulundu.
|