türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 17:40 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    12 Haziran 2008 Perşembe 09:57 Dünya

    Siyah olmasının getirdiği bir AŞAĞILIK KOMPLEKSİ varmış... Kaddafi'nin iddiası böyle: 'OBAMA BEYAZLARDAN DAHA KÖTÜ DAVRANABİLİR'

    Libya lideri Muammer el Kaddafi, ABD'nin Demokrat Partili başkan adayı Barack Obama'nın, seçilmesi durumunda, siyahlığının getirdiği aşağılık kompleksiyle ''beyazlardan daha kötü davranabileceğini'' savundu.

    ABD askerlerinin ülkesinden çıkmasının 38. yılı dolayısıyla Trablus dışındaki eski bir ABD üssünde düzenlenen törende konuşan Muammer el Kaddafi, ''Obama'nın, aşağılık kompleksine sahip bir siyah olmasının, kendisini beyazlardan daha kötü davranmaya sevketmesinden endişe ediyoruz'' dedi.

    Bunun bir trajedi olacağını belirten Kaddafi, ''Bir siyah olarak kendisiyle gurur duymasını ve tüm Afrika'nın arkasında olduğunu hissetmesini istiyoruz, çünkü aşağılık kompleksi doğrultusunda hereket ederse geçmişte beyazların uyguladığından daha kötü bir dış politika yürütecektir'' diye konuştu.

    Kaddafi, Obama'nın, Filistinliler gibi zayıf ve yoksul halkları destekleme politikası izlemesi ve Arap dünyasındaki ABD ajanlarından çok özgür Arap halklarının dostu olması gerektiğini kaydetti.

    İlgili Başlıklar:
    Kaddafi - Libya (56 haber)
    Barack Obama (464 haber)

    Kaynak: AA





    Kaldığı otelde bir süre dinlendikten sonra Fener Rum Patrikhanesi'ne gelen Kiril, yetkililer tarafından kapıda karşılandı. Moskova Patriği'nin gelişiyle birlikte kilise çanları çalındı.

    Hayranları, gece vakti gökyüzüne yükselen bu ışıklara bakıp dua ediyor.

    Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD Başkanı Barack Obama’ya, temaslarda bulunmak üzere Şam’ı ziyaret etmesi için gayriresmi davette bulundu.

    Bulgaristan'da halkın, Sosyalistler’in önderliğindeki, Türk partisi HÖH’ün de yer aldığı koalisyonu yıkması bekleniyor.

    İsrail Ordusu'nun Hahambaşı Avihay Ronski, 'kadınların orduda görev almamaları gerektiğini' söyledi.

    Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, 'Türkiye ile sınırların koşulsuz olarak açılması yönünde mutabakata vardık. Türkiye’den pratik adımları atmasını bekliyoruz' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam