türk net en son haber 8 Eylül 2008Güncelleme: 08.09.2008 02:42 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Tayyip Erdoğanın Sözleri
Aydın Doğan
Lewis Hamilton
Formula 1
Milli Gelir Hesapları
AB - Türkiye İlişkileri
Genelkurmay Haberleri
İlker Başbuğ
Ermenistan
Abdullah Gül
Add to Google

04 Temmuz 2008 Cuma 08:38 Dünya

Caterpillar iş makinasıyla Kudüs'te yapılan saldırı AŞIK TERÖRÜ çıktı: Meğer o Filistinli YAHUDİ BİR KIZA AŞIKMIŞ

İsrail’in Kudüs kentindeki en işlek caddelerinden Yafa’ya buldozerle girerek katliam yapan 30 yaşındaki Filistinli inşaat işçisi Hussam Dwaith’in aslında Yahudi bir kıza duyduğu aşk nedeniyle cinnet getirdiği ortaya çıktı.

Buldozeri bir otobüs arabanın üzerine sürerek parçalayan ve 3 kişiyi öldürüp 57 kişiyi de yaraladıktan sonra güvenlik güçlerince vurularak öldürülen Dwaith’in evli ve 2 çocuk babası olmasına rağmen 1 yıl önce evlerinde misafir kalan Rus asıllı Yahudi bir kıza derin bir aşk beslediği ortaya çıktı.

Daha sonra kızın akrabaları tarafından evden alınmasıyla bunalıma giren ve kalbi kırılan evli, 2 çocuk babası Dwaith’in polis tarafından uyuşturucu ile basılarak 1 yıl hapse mahkûm edilmesiyle ruh halinin iyice bozulduğunu anlatan ailesi çok yalnız ve sinirli bir insana dönüştüğünü belirtiyor.

Diğer yandan ölümünün ardından açıklama yapan İsrail polisi, Dwaith’in Hamas veya El Fetih gibi herhangi bir politik grupla bağlantısının olmadığını açıkladı.

İlgili Başlıklar:
İsrail (312 haber)
Filistin (101 haber)






ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan'a tarihi bir ziyarette bulunduğunu" belirterek, "iki ülkenin milli takımları arasındaki bir futbol maçının lider

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın, onuruna verdiği iftar yemeğinde ünlü Ermeni müzisyen Djivan Gasparyan’ın “Sarı Gelin” türküsünü seslendirmesiyle duygulu anlar y

KOKU, İNSANIN ÜZERİNE BİR YAPIŞTI MI, BİR DAHA ÇIKMIYOR. İŞTE FİLİSTİNLİLERİN BULDUĞU ÇARELER:

Kanada’da, girdikleri evin kedisini mikrodalga fırında yakarak öldüren gençlere 1 yıl gözetim altında tutulma ve 100 saat de toplum merkezlerinde çalışma cezası verildi.

AVRUPA Birliği’nin öğrenci değişim programı Erasmus’un öğrenci birliği ESN, Türklerle anlaşamayan Kıbrıs Rum kesimini attı.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan-Türkiye maçı için Erivan'a gitmesini ''tarihi ve cesur bir davranış'' olarak değerlendirdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam