|
|
13 Ağustos 2008 Çarşamba 07:33
|
Dünya
|
GÜRCİSTAN RUSYA-FRANSA BARIŞ PLANINI KABUL ETTİ
Gürcistan, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin, Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev ile yaptığı görüşmelerde hazırlanan 6 maddeli barış planını kabul etti.
Planda, Sarkozy'nin Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ile görüşmeleri sırasında bazı değişiklikler yapıldı ve bu değişikliklere Medvedev'in de onay verdiği açıklandı.
İki lider değişikliğin, ''Güney Osetya'nın gelecekteki statüsünün yapılacak müzakerelerde ele alınması'' maddesi dahil bazı bölümlerin belgeden çıkarılması şeklinde olduğunu kaydettiler.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), terörle mücadelede kullanacağı insansız hava aracı (İHA) Heronlar’ın ilk partisi nihayet geldi.
Tasmalı kız özgür ‘efendi’si kodeste
Rania’nın YouTube kullanmasının 10 nedeni var... SAYALIM:
Afganistan’da görevli Alman askerlerinin fazla kiloları nedeniyle savaşamayacak durumda olduğu ortaya çıktı.
Belçikalı televizyon patronları, bir gezi programının reklamını yarı çıplak bir Hitler illüstrasyonuyla yapınca, kızılca kıyamet koptu.
İttifak üyesi ülkelerin dışişleri bakanlarından oluşan NATO Konseyi'nin yıl sonu olağan toplantıları, yayımlanan ortak bildiriyle sona erdi.
|