Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 21 Kasım 2008Güncelleme: 21.11.2008 01:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Olli Rehn
AB - Türkiye İlişkileri
Barack Obama
Polonya
Osman Öcalan
Dr. Muzaffer Kuşhan
Cemal Aydın
Tayyip Erdoğan Deniz Baykal Polemikleri
Ankaragücü
Benzinde İndirim Haberleri
Add to Google
05 Eylül 2008 Cuma 13:35 Dünya

Ermenistan'ın amblem jesti tamamlandı: Gitti 'Ağrı Dağı', geldi 'kartal ve aslan'

Ermenistan Futbol Federasyonu, ambleminden Ağrı Dağı’nı çıkararak, yerine kartal ve aslan figürlerini koydu.

NTVMSNBC'nin haberine göre; Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan, amblem değişikliğiyle ilgili düzenlediği basın toplantısında, değişikliğin futbolseverlerin isteği doğrultusunda yapıldığını ve Türkiye ile yapılacak maçla ilgisi bulunmadığını söyledi. Yetkililer, amblem değişikliğinin 1 ay önce yapıldığını, yalnızca uygulamanın şimdi gerçekleştirildiğini bildirdiler.

Daşnaksutyun Partisi yöneticilerinden Armen Rustemyan ise, değişikliğin Türkiye’nin baskısıyla gerçekleştirildiğini ve utanç verici olduğunu kaydetti.

Rustemyan, değişikliğin büyük bir hata olduğunu ve iki ülke futbol maçından sonra bu konuyu gündeme getireceklerini dile getirdi.
Ermenistan Futbol Federasyonu'nun değiştirdiği amblemi...

SARKİSYAN’IN TANIMA ŞARTI YUKARI KARABAĞ

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Kosova, Abhazya, ve Güney Osetya’yı tanıma koşullarının Yukarı Karabağ’ın bağımsızlığından geçtiğini söyledi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, halen Ermeni işgali altında tutulan Yukarı Karabağ’ın bağımsızlığı ile Kosova, Abhazya ve Güney Osetya’nın benzeri konumda bulunduklarını savunarak, “Ermenistan, Yukarı Karabağ’ın bağımsızlığı tanınmadan Kosova, Abhazya, ve Güney Osetya’yı tanıyamaz” dedi.

Serj Sarkisyan, ülkesinin diplomatik misyon temsilcileriyle yaptığı yıllık toplantıdaki konuşmasında, Ermenistan’ın, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıması yönünde görüşler dile getirildiğini ifade ederek, işgal altında tutulan ve Azeri Türkleri’nin silah zoruyla çıkarıldığı Yukarı Karabağ’ın durumuyla ilgili olarak “halkın kendi kaderini tayin hakkı sonucu” biçimindeki görüşünü yineledi.

Merkezi Erivan’da olan Mediamax Ajansı’nın haberine göre Sarkisyan, “Yukarı Karabağ ile ilgili sorunun barışçı çözümünü amaçlayan müzakereler sürecinde Azerbaycan tarafını, çözüm için halkın kendi geleceğini belirleme hakkı tanınmasından başka yol olmadığını ikna edeceklerine inandığını” da kaydetti.






EUROPEANA'nın resmen açılmasından birkaç saat önce, çok sayıda meraklının sayfaya ulaşma çabası yüzünden AB'nin dijital kütüphanesi çöktü.

Polonya Dışişleri Bakanı Sikorski, "Obama’nın Polonya ile de tarihi bağı var. Dedesi Afrika’da bir misyonerimizi yemiş" dedi. Irkçılık suçlamalarını beraberinde getiren şakayı, bir muhalefet milletvek

AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu Üyesi Olli Rehn, AB üyesi olması halinde Türk işçilerinin Avrupa'da serbest dolaşımına izin vermeyebileceklerini söyledi.

Rusya, Somali açıklarındaki korsanlıkla mücadele etmek için bölgeye daha fazla sayıda savaş gemisi göndereceğini bildirdi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert ve Savunma Bakanı Ehud Barak'ın, Ürdün'e gizli bir ziyaret yaparak, Kral Abdullah ile görüştükleri bildirildi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam