türk net en son haber 20 Mart 2010Güncelleme: 20.03.2010 23:44 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Rekorlar Kitabı Denemeleri
Sayısal Loto
Piyango Talihlileri
Hakem Tartışmaları
İsrail Türkiye İlişkileri
İsrail
Turkcell Süper Lig
Fenerbahçe
Daniel Güiza
Gaziantepspor
Add to Google
17 Eylül 2008 Çarşamba 12:34 Dünya

Almanya'da Türkler'in oturduğu yanyana iki binada YANGIN çıktı

Mannheim polisi, yangının bodrum katında bulunan çocuk arabasından çıktığını ve komşu binaya sıçradığını açıkladı.


Almanya'nın Baden-Würtemberg eyaletinin Mannheim kentinde Türklerin de oturduğu dört katlı iki komşu binada yangın çıktı.

Mannheim polisi, yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre yangının bodrum katında bulunan çocuk arabasından çıktığını, daha sonra komşu binaya sıçradığını bildirdi. 8'i çocuk 20 kişinin yaralandığını, bu kişilerin tedavi için çeşitli hastanelere kaldırıldığını kaydeden polis, dumandan etkilenen 30 kişinin ise olay yerinde tedavi edildiğini belirtti.

Kundaklama şüphesinin bulunduğunu ifade eden polis, iki binada Alman, İtalyan ve Türk vatandaşlarının yaşadığını kaydetti.

Kaynak: AA





Hava Kuvvetleri Komutanlığı, İsrail'e ait iki Gulfstream tipi askeri uçağına, 17 Mart 2010 tarihinde Türk hava sahasından üst uçuş izni verildiğini bildirdi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Türkiye'nin Ermenistan'ı suçlamaya ve koşul öne sürmeye hakkı olmadığını öne sürdü.

Almanya'nın Hamburg kenti, onlarca yaban domuzunun istilasına uğradı.

ABD ve İsveç'te 'Ermeni soykırımı' tasarılarının onaylanmasının ardından Bulgaristan Meclisi'ne de 'soykırım'ın kınanması öngörülen bir karar tasarısı sunuldu.

İran’da hazirandaki cumhurbaşkanlığı seçiminin mağlubu muhalif lider Mir Hüseyin Musavi, İran takvimine göre 21 Mart’ta başlayan yeni yılı ‘sebat (direniş) yılı’ ilan etti.

Kaddafi’nin 'Nijerya’nın ikiye bölünmesi' önerisi Afrika’nın hem büyük hem de doğal kaynakları açısından zengin ülkesinin tepkisini tepki çekti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam