|
|
24 Kasım 2008 Pazartesi 10:28
|
Dünya
|
Tacizle suçlanan Alman gencin babası kanser oldu
Antalya'da küçük yaştaki bir İngiliz kızına cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla yargılanan Alman genci B.M.W'nin (18) babası Ralf W. kan kanseri oldu.
Türkiye'de geçirdiği yaz tatili sırasında küçük yaştaki bir İngiliz kızına cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla yargılanan ve davası sürerken tutukluluk hali kaldırılınca ülkesine dönen Alman genci B.M.W'nin (18) babası Ralf W. kan kanseri oldu.
Alman genci, ailesiyle birlikte “Bild am Sonntag” gazetesine yaptığı açıklamada, babası için ilik bulunabilmesi amacıyla herkesi kan örneği vermeye çağırdı.
Gencin ailesi ayrıca, B.M.W ile ilgili davaya çarşamba günü Antalya'da devam edileceğine işaret ederek, bu davanın sonuçlanmasını ümit ettiğini, “belirsizlik içinde beklemenin kendileri için dayanılmaz olduğunu” kaydetti.
Söz konusu gencin Antalya Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada hazır bulunması gerekmiyor.
Kaldığı otelde bir süre dinlendikten sonra Fener Rum Patrikhanesi'ne gelen Kiril, yetkililer tarafından kapıda karşılandı. Moskova Patriği'nin gelişiyle birlikte kilise çanları çalındı.
Hayranları, gece vakti gökyüzüne yükselen bu ışıklara bakıp dua ediyor.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD Başkanı Barack Obama’ya, temaslarda bulunmak üzere Şam’ı ziyaret etmesi için gayriresmi davette bulundu.
Bulgaristan'da halkın, Sosyalistler’in önderliğindeki, Türk partisi HÖH’ün de yer aldığı koalisyonu yıkması bekleniyor.
İsrail Ordusu'nun Hahambaşı Avihay Ronski, 'kadınların orduda görev almamaları gerektiğini' söyledi.
Ermenistan Dışişleri Bakanı Nalbandyan, 'Türkiye ile sınırların koşulsuz olarak açılması yönünde mutabakata vardık. Türkiye’den pratik adımları atmasını bekliyoruz' dedi.
|