|
|
01 Aralık 2008 Pazartesi 09:34
|
Dünya
|
Kiliseye göre Disney çizgi filmleri çok da masum değilmiş; Yemek ve seks düşkünü bir nesil yaratıyormuş
KATOLİK Kilisesi, Walt Disney çizgi filmlerine çocukların beyinlerini kirlettiği gerekçesiyle savaş açtı.
Başkeşişlerden Christopher Jamison, “Disney, çocukları maddeci ve ruhanilikten uzak bir dünyaya özendiriyor. Çocuklar iş, seks ve yemeğe bağımlı insanlara dönüşüyor” dedi. Röportajın yayınlandığı ‘Manastır’ belgeseli BBC’nin en çok izlenen yapımı.
Daniel Monk’un genç yaşta öldüğü ortaya çıktı. Savaşın stresini kaldıramayan Monk, aşırı doz reçeteli ilaç aldıktan sonra kalp krizi sonucu 10 ay önce öldü.
TÜRKİYE nedeniyle İsveç ziyaretini erteleyen Sarkozy, AB dönem başkanlığının bu ülkeye geçmesinin ardından resmi ziyaret için Stockholm'e gitti.
En büyük iki nükleer gücün hedefi bu ziyaretle 'Sil baştan' sloganını hayata geçirmek.
Ürdün Sarayı'ndan açıklanan bu haberle, Prens Hüseyin Bin Abdullah (15) önceki günden itibaren resmi olarak 'veliaht' sıfatını kazandı ve veliahta sağlanan tüm imtiyazların sahibi oldu.
AMERİKA İLE RUSYA ARASINDAKİ İLİŞKİLERİ RESETLEYEN BİR DÜĞME BU:
ABD’li öğretmen, evde çektiği videoyu yanlışlıkla velilere gönderdi…
|