|
|
30 Ocak 2007 Salı 00:44
|
Ekonomi
|
Petrol Ofisi'nden uzlaşma başvurusu
Petrol Ofisi (POAŞ) 2001 yılı vergi aslı ve cezasına ilişkin, Maliye Bakanlığı'na uzlaşma başvurusunda bulundu.
POAŞ'tan borsaya yapılan açıklamada, şirkete gönderilen ve İş Doğan Petrol Yatırımları'nın 2001 yılı ile ilgili 1 milyon 687 bin 919 YTL vergi aslı ile 1 milyon 687 bin 919 YTL vergi kaybı cezasına ilişkin ve 2002 yılı vergi inceleme raporuna karşı İstanbul Vergi Mahkemesi nezdinde dava açıldığı hatırlatıldı. Açıklamada, "Ayrıca kanuni haklarımızın tamamının kullanılması adına 2001 yılı vergi aslı ve cezasına ilişkin, Maliye Bakanlığı nezdinde uzlaşma başvurusunda bulunulmuştur" denildi.
Anayasa Mahkemesi; İşçi, Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Genel Başkanı'nın lehine karar verirse, milyonlarca emeklinin hem maaşları yükselecek hem fark alacaklar.
Kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5360 liraya yükselirken, avronun satış fiyatı 2,0760 liraya geriledi.
Doğan Yayın Holding A.Ş., sonuçlanan bazı davalarla ilgili olarak, mahkeme kararları ve gecikme faizi dahil toplam 2 milyon lira ceza ihbarnamesinin şirkete ulaştığını bildirdi.
TOKİ tarafından 2008 sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve işyerleri için indirim kampanyası başlatıyor.
BORUCUNU ÖDEYEMEYİNCE KENDİNİ BIÇAKLADI VE 'GASP EDİLDİM' DEDİ...
İşçi, Memur ve Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz eski ile yeni emekli arasındaki maaş farkının Anayasa'nın 10'ncu Maddesi'ne aykırı olduğunu ileri sürdü.
|