Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 21 Kasım 2008Güncelleme: 21.11.2008 13:52 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Türkiye Amerika İlişkileri
Türkiye Ekonomisi
İslam Ülkeleri İslam Dünyası
Din Tartışmaları
CHP
Uçak Kazaları
Tayyip Erdoğan Deniz Baykal Polemikleri
Mehmet Şimşek
Türkiyenin Borç Hesabı
Arnavutluk
Add to Google
22 Ekim 2007 Pazartesi 00:01 Ekonomi

EN BÜYÜK SORUNU, BİR TÜRK ORTAK BULMAKTA YAŞADIĞI SIKINTI... Murdoch, Sabah'ı satın alabilmek için ÖZEL ŞİRKET kurdu

İhalesİ 5 Kasım’a bırakılan Sabah Grubu için dünya medya devlerinden Rupert Murdoch da Türkiye’de bir şirket kurdu.

İştirak Radyo ve Televizyon A.Ş. adıyla kurulan şirketin kuruluşu ile ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“News Corporation atv/Sabah ihalesine girmeyi düşünmektedir. İhaleye girmek için kullanılması muhtemel araç olan ‘İştirak Radyo ve Televizyon A.Ş.’nin kuruluşuna ilişkin olarak yazılan bazı yanlışları düzeltmek istemektedir. Avukatımız Ece Güner, İştirak Radyo ve Televizyon A.Ş.’nin hali hazırdaki geçici Türk hissedarıdır. Nihai Türk hissedar belirlenene kadar kendisi, hissedar olarak görev yapacaktır. Eğer News Corporation atv/Sabah ihalesine girmeye karar verirse, bunu hissedarlık yapısını değiştirdikten sonra gerçekleştirecektir. İhaleye mevcut yapısı ile katılmayacaktır. Ayrıca şunu da belirtmeliyiz ki Engin Güner, FOX TV’nin tüm hissedarları tarafından, FOX TV’nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiş olup, bu kapsamda bu şirkette %4 hissesi bulunmaktadır.”

İlgili Başlıklar:
Murdoch (9 haber)
Sabah Gazetesi (106 haber)
Atv (77 haber)
TMSF (141 haber)






İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 1. seansında Bileşik Endeks, dünkü kapanışa göre 458,75 puan artışla 21.687,02 puandan kapandı.

'İkinci el oto galerileri', büyükşehirler, iller ve nüfusu yüz binden fazla olan ilçelerde, 2009 yılı Mayıs ayının sonuna kadar yerleşim alanları dışına taşınacak.

İngiltere'de yayımlanan günlük ekonomi ve siyaset gazetesi Financial Times, Ankara'nın IMF anlaşmasından umutlu olduğunu ifade etti.

Son üç aylık dönemde İşsizlik Sigortası Fonu'ndan işsizlik ödeneği almak için başvuruda bulunanların sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 55 arttı.

BM Kalkınma Programı Başkanı Derviş, dünya ülkelerinin krize karşı birlikte mücadele etmeleri ve ticarette korumacılık yoluna sapmamaları çağrısında bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, finansal sistemdeki akışkanlığın ve kredi piyasalarının etkin biçimde çalışmasının sağlanmasının temel öncelik halini aldığını kaydetti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam