|
|
16 Ocak 2008 Çarşamba 09:18
|
Ekonomi
|
Ağaoğlu'ndan 20 yıl vadeli konut
Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından projelendirilen Ataşehir'deki 'My World'un 4. etabı olan 'Starland Projesi', yeni bir finansman modeliyle satışa sunuldu.
Geçen yıl inşaat sektörünün yüzde 11.5 büyüdüğünü söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektörün bu yılı da yüzde 15'in üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.
Starland'de 354 daire satışa sunuldu.
Buradan ev alanlar toplam bedelin yüzde 12.5'ini peşin ödedikten sonra kalan borcu faizsiz dondurarak yedi ay sonra ödemeye başlayabilecek.
240 aya kadar vade olanağı sağlanan finansman modelinin faizi yüzde 1.21 olacak.
Starland'da 1+1 ile 5+1 arasında değişen dairelerde fiyatlar ise 205 bin YTL ile 868 bin YTL arasında bulunuyor.
Türkiye’de, bugüne kadar yabancı uyruklu 75 bin 492 kişiye 64 bin 629 taşınmaz satıldı. Yabancılar mülk alımında en çok Antalya, Muğla, İstanbul ve Aydın’ı tercih etti.
NOKIA ve seyahat bilgi şirketi Lonely Planet, cep telefonlarına indirilebilecek haritalar ve kent rehberleri satmak için birlikte çalışacak.
Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Bodrum’da Ayşegül Tecimer’e bin YTL hesap çıkartan Çakra adlı gece kulübünün de aralarında bulunduğu çok sayıda işletmede baskın vergi denetimi yaptı.
RUSYA'NIN NİYETİ NEDİR; TÜRKİYE İLE BİR SORUNU MU VAR?
ÖİB Başkanı Kilci, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği otoyol ve köprü özelleştirmesinde gecikme olmayacağını söyledi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, 9 Eylül’de yapılacak TİM Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığı aday olmayacağını resmen açıkladı.
|