Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 3 Aralık 2008Güncelleme: 03.12.2008 06:13 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Avrupa Birliği
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
İlker Başbuğ
Emine Ayna
DTP
Celalettin Cerrah
Polis Emniyet Haberleri
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Add to Google
30 Ocak 2008 Çarşamba 11:54 Ekonomi

Avea, kendi tarifelerinin rakiplerine göre yüzde 40 daha ucuza görüşme imkanı sağladığını iddia ediyor

Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, bu sayede kıyasıya rekabet yaşanan pazarda abone sayısını 10 milyona çıkardıklarını söyledi.

Şirketin 2008 abone hedefi ise 13 milyona ulaşmak. Avea, cirosunu da bir önceki yıla göre yüzde 18 artırarak 1,7 milyar yeni liraya çıkardı.

Genel Müdür Cüneyt Türktan, telekomünikasyon sektörünün ve yönettiği şirketin 2007 performansını ve 2008 hedeflerini değerlendirdi.

Geçen yıl 302 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Türktan, bu sayede altyapılarını güçlendirdiklerini aktardı. Bu sayede 3 bin ve üstü nüfuslu yerleşim birimlerinin yüzde 99,5'ini kapsar hale geldiklerini açıklayan genel müdür, Diyarbakır'da açılan santral ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi şebekesini daha verimli ve kaliteli hale getireceklerini ifade etti.

Halen Türkiye'de cep telefonu abonesi sayısı 61 milyon civarında. Sektörde abone başına düşen gelir 17 YTL. Avea'nın abone başı geliri ise 15,8 yeni lira ile ortalamanın biraz altında. Genel Müdür Türktan, daha az gelire rağmen abonelerini 2007'de ortalama 182 dakika konuşturduklarını dile getirdi. Şirket, yüzde 30 büyüyerek iki yıl içinde pazarın yüzde 25'ine hâkim olmayı amaçlıyor. Avea, büyüme hedefi doğrultusunda iki yıl içinde 450 kişiyi işe alacak.

İlgili Başlıklar:
GSM Operatörleri (103 haber)
Avea Haberleri (18 haber)
Cep Telefonu (314 haber)






İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5970 YTL, avronun satış fiyatı 2,0300 YTL oldu.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), dünkü kapanışa göre 15,23 puan artışla 24.347,01 puandan kapandı.

Yalçındağ, hükümetin krize karşı önlem paketi almada geç kaldığını belirterek, 'Çok daha önce yapılabilirdi. Daha fazla gecikmeden, bir an önce yapalım' dedi.

Kuyruktaki vatandaşlardan biri '100 YTL için üç gündür hastaneden bankaya gidip geliyorum' diyor... Diğeri, 'Yetmese de bayram harçlığı olmacak' diyor ve bekliyor...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam