Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 3 Aralık 2008Güncelleme: 03.12.2008 07:01 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Avrupa Birliği
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
İlker Başbuğ
Emine Ayna
DTP
Celalettin Cerrah
Polis Emniyet Haberleri
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Add to Google
04 Şubat 2008 Pazartesi 11:19 Ekonomi

Marlboro şimdi de 'Yoğun Marlboro' adlı 'kompakt' bir sigara piyasaya çıkartıyor

BU SİGARA LIGHT'IN TAM TERSİ, ÇOK YOĞUN

Philip Morris, tüm dünyada yaygınlaşan sigara yasakları nedeniyle hızla bir sigara içebilmek için sokağa çıkanlara yönelik olarak 'Yoğun Marlboro' ismi ile 'kompakt' bir sigarayı piyasaya sürecek. The Sunday Times gazetesine göre, normal Marlboro sigaralarından daha kısa ve daha yoğun olan yeni sigara, Türkiye'de test edilecek.

The Sunday Times gazetesi, halka açık yerlerde sigara içmeyi yaşaklayan ülkelerin sayısının 50'yi geçtiğine dikikat çekerek Philip Morris'in 'sigara yasağı çağı'na uygun yeni bir sigara türü piyasaya çıkaracağını yazdı.

Normal Marlboro sigaralarından daha kısa ancak aynı yoğunluğundaki 'kompakt' yeni sigaranın iş yerlerindeki yasak nedeniyle hızlı bir biçimde bir sigara içebilmek için sokağa çıkmak zorunda kalan çalışanlar için çekici geleceğinin sanıldığını belirten gazete, 'Yoğun Marlboro'nun Türkiye'de test edileceğini de yazdı.

Haberde, yeni sigaranın, 8.5 santimetrelik normal Marlborolara göre daha kısa 7.2 santimetre olduğuna dikkat çekti.

İlgili Başlıklar:
Sigara Endüstrisi ve Sigara Hakkında Haberler (90 haber)
Markaların Haberleri (55 haber)






İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5970 YTL, avronun satış fiyatı 2,0300 YTL oldu.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), dünkü kapanışa göre 15,23 puan artışla 24.347,01 puandan kapandı.

Yalçındağ, hükümetin krize karşı önlem paketi almada geç kaldığını belirterek, 'Çok daha önce yapılabilirdi. Daha fazla gecikmeden, bir an önce yapalım' dedi.

Kuyruktaki vatandaşlardan biri '100 YTL için üç gündür hastaneden bankaya gidip geliyorum' diyor... Diğeri, 'Yetmese de bayram harçlığı olmacak' diyor ve bekliyor...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam