Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 3 Aralık 2008Güncelleme: 03.12.2008 06:19 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Avrupa Birliği
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
İlker Başbuğ
Emine Ayna
DTP
Celalettin Cerrah
Polis Emniyet Haberleri
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Add to Google
07 Şubat 2008 Perşembe 16:28 Ekonomi

BEKLENEN SON ONAYDI: RTÜK, Sabah-Atv’nin satışını onayladı

RTÜK, Sabah-Atv’nin Çalık grubuna satışına onay verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ATV televizyonunun, Üst Kurul nezdindeki izin ve lisansları ile kanal ve frekans kullanım haklarının, Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. adına tescil edildiğini açıkladı.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, "5411 Sayılı Bankacılık Kanununun 134. maddesi kapsamında ATV-Sabah ticari ve iktisadi bütünlüğünün, Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş.'ye devrinin tesciliyle ilgili İşlemlerin tekemmül ettirilebilmesi amacıyla, 3984 Sayılı Yasada ve Özel Radyo ve Televizyon Kuruluşları idari ve Mali Şartlar Yönetmeliğinde belirlenen yükümlülüklerin 31 Ocak 2008 tarihi itibariyle yerine getirilmesinin ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu 7 Şubat 2008 tarihli toplantısında konuyu gündemine almıştır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Merkez ATV Televizyon Prodüksiyon A.Ş.'nin sahibi olduğu ATV ve Radyo City'e ait Üst Kurul nezdindeki izin ve lisanslar ile 3984 Sayılı Kanunun Geçici 6. maddesi kapsamında kullandırılan kanal ve frekansların kullanım haklarının Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. adına tesciline karar verilmiştir" denildi.

Çalık Grubu, geçtiğimiz aylarda yapılan ihaleye tek başına katılmış ve 1.1 milyar dolarlık teklifle ihaleyi kazanmıştı. Satışın kesinleşmesi için RTÜK'ün izin vermesi gerekiyordu.

İlgili Başlıklar:
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) (124 haber)
Çalık Holding (65 haber)
Sabah Gazetesi (106 haber)
Atv (77 haber)






İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5970 YTL, avronun satış fiyatı 2,0300 YTL oldu.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), dünkü kapanışa göre 15,23 puan artışla 24.347,01 puandan kapandı.

Yalçındağ, hükümetin krize karşı önlem paketi almada geç kaldığını belirterek, 'Çok daha önce yapılabilirdi. Daha fazla gecikmeden, bir an önce yapalım' dedi.

Kuyruktaki vatandaşlardan biri '100 YTL için üç gündür hastaneden bankaya gidip geliyorum' diyor... Diğeri, 'Yetmese de bayram harçlığı olmacak' diyor ve bekliyor...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam