Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 9 Ocak 2009Güncelleme: 09.01.2009 06:11 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ergenekon Davası
Tuncay Güney
Genelkurmay Haberleri
Yargıtay Hakkında
Galatasaray
İsrail
AKP CHP Çekişmeleri
Köksal Toptan
İTO
Alex De Souza
Add to Google
20 Şubat 2008 Çarşamba 20:03 Ekonomi

BENZİNİN LİTRE FİYATI 4 KURUŞ ARTTI

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4 YKr, kalorifer yakıtı olarak bilinen 4 numaralı fuel oilin litre fiyatı ise 3-4 YKr arttı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bugünden geçerli yeni ayarlama ile Ankara ve İzmir'de BP, OPET, PO ve Shell bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,15 YTL'den 3,19 YTL'ye yükseldi.

İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, söz konusu dağıtım firmalarının bayilerinde 3,16 YTL'den 3,20 YTL'ye çıktı.

Kalorifer yakıtının litre fiyatı da Ankara'da 1,73 ile 1,75 YTL, İstanbul'da 1,70 ile 1,71 YTL, İzmir'de ise 1,70 YTL ile 1,72 YTL arasında satılmaya başladı.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

İlgili Başlıklar:
Benzine Zam Haberleri (62 haber)






Merkez Bankası'nın Ocak Ayı ilk dönem beklenti anketine göre 2009 sonu enflasyon öngörüsü, yüzde 7,84 olarak gerçekleşti.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 6,03 oranında değer yitirdi.

İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5570 TL, avronun satış fiyatı 2,1370 TL oldu.

TÜSİAD, dünkü gözaltıların ardından Ergenekon soruşturmasının özen gösterilerek sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

MASKO Mobilya Kenti, krizin şu ana kadar yıkıcı bir etki göstermediğini, ancak ilk üç ayın ekonomik göstergelerinin kendileri için çok kritik olduğunu açıkladı.

İTO Başkanı Yalçıntaş, Kısa Çalışma Ödeneği'nin şartlarında bir an önce değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam