Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 9 Ocak 2009Güncelleme: 09.01.2009 05:42 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ergenekon Davası
Tuncay Güney
Genelkurmay Haberleri
Yargıtay Hakkında
Galatasaray
İsrail
AKP CHP Çekişmeleri
Köksal Toptan
İTO
Alex De Souza
Add to Google
22 Şubat 2008 Cuma 12:13 Ekonomi

MİGROS'UN SATIŞI REKABET KURULUNDA

Migros'un yüzde 50,8 hissesinin Moonlight Capital S.A'ya satışına ilişkin Rekabet Kurulunun kararı bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Migros'un satışına ilişkin izin başvurusu dün Rekabet Kuruluna ulaştı.

Buna göre Rekabet Kurulu, Migros'un yüzde 50,8 hissesinin, 1 milyar 977 milyon 365 bin 405,44 YTL karşılığında Moonlight Capital S.A'ya satışına ilişkin başvuruyu rekabet mevzuatı açısından değerlendirerek nihai kararını verecek.

4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddesi ile ''birleşme ve devralmalar'' tebliği kapsamında değerlendirilecek dosyaya ilişkin, Kurulun bir ay içinde incelemesini tamamlayarak nihai kararını bildirmesi bekleniyor.

Uluslararası bir girişim sermayesi şirketi olan BC Partners tarafından yönetilen fonların kontrol ettiği Moonlight Capital S.A, Migros'ta hisselerin yüzde 99,99'una sahip olacak. Şirket, bu doğrultuda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olarak kurulacak bir anonim şirket tarafından satın alınması amacı ile Koç Holdingle hisse devir sözleşmesi imzalamıştı.

İlgili Başlıklar:
Migros (40 haber)






Merkez Bankası'nın Ocak Ayı ilk dönem beklenti anketine göre 2009 sonu enflasyon öngörüsü, yüzde 7,84 olarak gerçekleşti.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 6,03 oranında değer yitirdi.

İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,5570 TL, avronun satış fiyatı 2,1370 TL oldu.

TÜSİAD, dünkü gözaltıların ardından Ergenekon soruşturmasının özen gösterilerek sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

MASKO Mobilya Kenti, krizin şu ana kadar yıkıcı bir etki göstermediğini, ancak ilk üç ayın ekonomik göstergelerinin kendileri için çok kritik olduğunu açıkladı.

İTO Başkanı Yalçıntaş, Kısa Çalışma Ödeneği'nin şartlarında bir an önce değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam