Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 7 Ocak 2009Güncelleme: 07.01.2009 19:41 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ergenekon Davası
Doğalgaz
Tuncay Güney
Tuncer Kılınç - Emekli MGK Genel Sekreteri
Cinayet
Akif Beki
Karamanlis
Türkiye Kupası
ABD Kökenli Mortgage Krizi
Deniz Baykal
Add to Google
09 Nisan 2008 Çarşamba 12:17 Ekonomi

Alan Greenspan’in ünü tehlikeye girdi

Üç yıl önce ’Yaşayan en büyük merkez bankacısı’ unvanına sahip olan Greenspan, şu anda 2006’da emekli olmadan önce ABD ekonomisindeki yönetimi nedeniyle eleştiriliyor.

FED’in düşük döviz kurları ve regülasyonları nedeniyle bugünkü finansal krizin tohumlarını yaymakla suçlanıyor. Eski FED Başkanı Greenspan, eleştirileri haksız buluyor. Greenspan, "Yapmadığım şeyler için övülmüştüm. Şu anda ise yapmadığım şeyler için suçlanıyorum" dedi. 82 yaşındaki Greenspan, ünüyle ilgili endişe duyduğunu kabul ediyor. Greenspan, fakat hisselerde en büyük sorunun krizden doğru dersi çıkarmak olduğunu kaydetti. Greenspan, "Sürecin değerlendirmesi ve onunla ilgili sorunlardan nasıl kaçınılacağı, size yanlış cevapları yanlış politikaları verir" dedi. Bir zamanların en iyi merkez bankacısı şu anda krize neden olduğu suçlamalarıyla ateş altında.

İlgili Başlıklar:
Alan Greenspan (8 haber)






İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 2,84 oranında değer yitirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, 40 milyon m3'ten 48 milyon m3'e çıkartılan Mavi Akım'daki gaz miktarının 45 milyon m3'e düştüğünü açıkladı.

İstanbul serbest piyasada, kapanış saatlerinde, doların satış fiyatı 1,5300 TL, avronun satış fiyatı 2,0920 TL oldu.

Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki Uluslararası Para Fonu (IMF)heyeti, Ankara'ya geldi.

Deloitte Türkiye'nin Ekonomist Dergisi işbirliği ile hazırladığı '2008 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu' yayınlandı.

ABD Merkez Bankası (FED), ABD'deki ekonomik durgunluğun büyük olasılıkla 2009 yılında da süreceğini, 2010'da ekonomide 'makul bir düzelme' görüleceğini bildirdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam