Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 7 Ocak 2009Güncelleme: 07.01.2009 21:43 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Türkiye Yunanistan İlişkileri
Ergenekon Davası
Deniz Baykal
Ziraat Bankası
Bankacılık
Doğalgaz
Tuncay Güney
Tuncer Kılınç - Emekli MGK Genel Sekreteri
Cinayet
Akif Beki
Add to Google
17 Nisan 2008 Perşembe 14:17 Ekonomi

Petrol fiyatları, son 3 gündür üst üste rekor kırıyor: Yeni rekor, 115 DOLARIN ÜZERİNDE

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları 115 doların üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

ABD tipi ham petrolün varil fiyatı bir ara 115,45 dolara çıktıktan sonra şu sıralar 115,08 dolardan işlem görüyor.

Brent tipi ham petrol de 63 sent artarak varili 113,29 dolardan satılıyor.

Çarşamba günkü 1,14 dolarlık artışla birlikte bu yıl başından itibaren petrol fiyatları yüzde 20 artmış oldu.

Petrol fiyatlarının yükselmesinde, ABD'de benzin kullanımının arttığı yaz sezonu öncesinde, benzin stoklarında yaşanan düşüşün yarattığı kaygılar etkili oluyor.

UBS ekonomisti Jan Stuart, benzin kullanımının arttığı yaz sezonunun yaklaştığını, bu sezonda, durgunluk yaşanan bir ekonomide bile mevsimsel benzin talebinin arttığını belirterek, bunun da küresel bazda petrol arzına ilişkin endişeleri körüklediğini söyledi.

İlgili Başlıklar:
Petrol Fiyatları (113 haber)

Kaynak: AA





Ziraat Bankası, bireysel kredi faiz oranlarında, indirime gittiğini açıkladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 2,84 oranında değer yitirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, 40 milyon m3'ten 48 milyon m3'e çıkartılan Mavi Akım'daki gaz miktarının 45 milyon m3'e düştüğünü açıkladı.

İstanbul serbest piyasada, kapanış saatlerinde, doların satış fiyatı 1,5300 TL, avronun satış fiyatı 2,0920 TL oldu.

Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki Uluslararası Para Fonu (IMF)heyeti, Ankara'ya geldi.

Deloitte Türkiye'nin Ekonomist Dergisi işbirliği ile hazırladığı '2008 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu' yayınlandı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam