türk net en son haber 6 Temmuz 2008Güncelleme: 06.07.2008 20:20 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Çiftçi Dünyası
Tarım Sektörü
Tansel Çölaşan
Ekonomide Büyüme Rakamları
OECD
Türkiye Ekonomisi
Ergenekon Davası
Şener Eruygur
Hurşit Tolon
D8 Ülkeleri
Add to Google

25 Nisan 2008 Cuma 09:18 Ekonomi

TEKBİR Giyim’in sahibi, 'Evet kardeşim 3 KARIM VAR, sana ne' DEDİ

TEKBİR Giyim’in sahibi Mustafa Karaduman, 3 eşli olduğunu, tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti.

Karaduman, Ahmet Hakan’ın dün Hürriyet’te yayımlanan köşe yazısında, 4 eşli olduğu yönündeki yazısıyla gündeme gelen iddiaları VATAN’a değerlendirdi.

Karaduman, VATAN’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Boşanıp da mı evlendiniz her seferinde?

MK: Yok hayır. Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. İmam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum.

Siz nasıl tanımlıyorsunuz evliliklerinizi?

MK: Ben evliyim. Siz nasıl tanımlarsınız bilemiyorum. Kendi çocuğum var üzerime kayıtlı. Resmen devletin tanıdığı benim çocuğum. Babası benim soyadı benim, annesi de kendi annesi.

Ama eşleriniz resmi nikahlı eşleriniz değil...

MK: Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Benim için yeni bir şey olmadığı için gündemimde de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür.

Kaç çocuğunuz var?

MK: Gerek var mı, bunlar özel bilgiler.

Durumunuzu nasıl tanımlıyorsunuz?

MK: Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım.

Eşlerinizle ilgili durum şu an yasak değil mi?

MK: Çocuklarım için yasaların bana tanıdığı hakla, onları kendi annelerinin adıyla benim kütüğüme kaydettirdim. Hepsi resmi olarak soyadımı taşıyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Benim için problem teşkil etmiyor. Eşlerimle ilgili durum için Türkiye Cumhuriyeti şeylerinde resmi muamele kabul etmiyorlar. Çocukları kabul ediyorlar. Benim problemim değil. Önceki hanımla olan evlilik cüzdanımı da hiçbir yerde hiçbir şekilde kullanmadım. İhtiyaç da duymadım. Tozlu sayfalar arasında duruyor.

Ahmet Hakan, 21 yaşında bir kızla yeni bir evlilik yaptığınızı da ortaya attı, doğru mu?

MK: Hayır bu doğru değil. Asparagas. Son evliliğim 1993 yılında.

İlgili Başlıklar:
Tesettür (10 haber)
Türban Sorunu (374 haber)





Yorumlar
fatıma k - 28.04.2008 13:47
bide bu admın karılarına soralım bakalım hallerinden memnunmu diye adam lar parayı bulunca ilk önce ya karısını boşuyo yada kuma alıyo dost tutuyo.allahım bu adamların eline para vermesin .kadınların eline versinde görelim.bir zengin kadında 3 tane koca alsa acaba ne der öteki kocalar. saçmalığın daniskası derim hepsine.ya millet kafayı yemiş bir sürü aç sokakta yatan insan varken bunlar rezillik geliyo bana .
SERKANi - 25.04.2008 16:33
evli biri gitse ve bu adamdan kızını istese tavrı ne olur ?
kaan polat - 25.04.2008 14:25
Arkadaslar lutfen boyle konusmayalim.. unutmayin biz halkin istedigi gercegi goremeyen elitist burjuva ozentileriymisiz... "sey"imiz yokki dinlenelim
gökhan güngör - 25.04.2008 11:50
İşte TÜRKİYE gerçegi bu bilineni bilinmiye kaç kişi var kimbilir hayıflanmıyalım bu kişilerin çokluğundan dolayı memleketi yönetenlerde böle işte.

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca yürütülen çalışma çerçevesinde 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren tarım ilaçlarının reçete ile satılacağını

Türk hastanelerinin ameliyat maliyetleri Avrupa’yla kıyaslandığında 4’te bir, ABD’yle kıyaslandığında ise 8’de bir oranında daha ucuz. Bu nedenle yabancı hastalar her yıl artıyor.

Şirket yıllık 1,5 milyar doları bulunan SMS pastasından pay kapmak için büyük bir kampanya hazırladı.

Gazozuyla ünlü Uludağ, limonatayı ‘geleneksel tadı’na ulaşmak için 493 denemenin ardından tüketiciye sundu. Limonatada, yıl sonuna kadar yüzde 90 pazar payı bekliyor

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY