|
|
06 Mayıs 2008 Salı 14:52
|
Ekonomi
|
Kral TV ve Kral FM yeniden satışta
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kral TV ve Kral FM ticari ve iktisadi bütünlüklerini yeniden satışa çıkardı.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer ilanda, söz konusu iktisadi bütünlüğün muhammen bedeli 85 milyon dolar olarak belirtildi. Düzenlenecek ihaleye katılabilmek için 8.5 milyon dolar tutarında teminatın 16 Haziran’a kadar yatırılması gerekiyor.
İhale 18 Haziran’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun Esentepe/İstanbul’da bulunan binasında yapılacak.
ABD'nin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu olarak kabul edilen ''Federal Deposit Insurance Corp'' (FDIC), konut sektöründeki kredi krizinden etkilenen bir bankaya el koydu.
Yaşlılara evde ilk maaş Bakan Çelik’ten
Kredi kartı aidatları sebebiyle eleştirilen bankaların geçen yıl müşteriden hizmet bedeli adı altında toplam 8,3 milyar YTL para aldığı ortaya çıktı.
BUNDAN SONRA YABANCI BANKALAR KIŞLA KAPISINDAN GİREMEYECEK
2008’de meyve üretiminde yüzde 9.8, sebze üretiminde ise yüzde 5.6, tahıl ürünlerinde ise yüzde 0.2 artış bekleniyor.
Kendisi için sektörde, "dahi, paragöz, geçimsiz, yaratıcı" gibi tanımlamalar yapıldığını belirten reklamcı Ali Taran, ofisini kapatıp, küçük bir büro haline getirdi.
|