|
|
20 Mayıs 2008 Salı 08:46
|
Ekonomi
|
KARADENİZLİ GİRİŞİMCİDEN 'MEMLEKETE YATIRIM'... Ordu'nun Perşembe ilçesine ALMAN HASTANESİ yapılıyor
Türkiye'nin ilk özel hastaneler zincirini kuran Universal Hospitals Group tarafından Ordu'nun Perşembe ilçesinde inşa edilecek olan bölge hastanesinin arsa tahsisi törenle gerçekleştirildi.
Perşembe Otel Vona'nın yanında bulunan 3 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan ve 500 kişilik istihdam sağlanması amaçlanan hastanenin arsa tahsis törenine Universal Hospitals Group Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Ofluoğlu'nun yerine Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, Perşembe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Törende bir konuşma yapan Üniversal Hospital Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Perşembe gibi şirin bir yere böylesine büyük yatırımları yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Daha önce çok sayıda hastanenin kuruluşunda yer aldığını ve bu tür yatırımların büyük zorluklarını olduğunu belirten Yıldırım, "Yatırımlarımız bunlarla sınırlı kalmayacak. Ayıca Rönesans Üniversitesi çatısı altında Hemşirelik Meslek Yüksek Okulu ve şu an fizibilite çalışmalarını yaptığımız Onkoloji Hastanesi de yapacağız" dedi.
Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı da, söz konusu sağlık yatırımlarının Perşembe'nin talihini değiştireceğini söyledi. Hastanenin temelinin iki ay sonra atılacağını kaydeden Başkan Çarkcı, "Buraya yapılacak hastane Karadeniz Bölge Hastanesi özelliğini taşıdığı için ilçemizi hareketli bir yöre konumuna getirecek. Hastane çevresinde yeni işyerleri açılacak. Ordu'nun ve Perşembe'nin çehresinin değiştiren bu yatırımlar nedeniyle, Dr. Azmi Ofluoğlu başta olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından sağlık yatırımlarının ilki olan Alman Hastanesi arsa tahsis töreni açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesini Üniversal Hospital Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Perşembe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Belediye Başkanı Selami Çarkçı birlikte kesti. Daha sonra hastanenin kurulacağı arsa üzerine iş makineleri temsili olarak çalışma yaptı.
ŞİMDİ: 30 yaşındaki İzzet Pinto, yarışmanın İtalyanlara sattığı formatını ‘Televizyon Oscar’ı’ olarak bilinen Emmy adaylığına taşımayı başardı.
Bu soruya muhatap olan her 10 KİŞİDEN 9'U YOK dedi
Deterjan kullanımında yüzde 33 tasarruf sağlayan 'Konsantrematik Logolu Deterjanlar' piyasaya çıkıyor.
RADİKAL GAZETESİ, BU YAZI İÇİN MANŞETİNDEN ŞU İDDİADA BULUNDU: BU YAZIYI OKURSANIZ, KRİZİ ANLARSINIZ
HANİ BUNU YAPMAYACAKTINIZ; ÖYLE DİYORDUNUZ, DİYORLAR... Her ülkenin kendi çözümünü oluşturmasını savunan Almanya, mali krizden olumsuz etkilenen bankalarını desteklemek için acil bir yasa çıkaracak
İsviçre'de turistler yakında, sığınaktan bozma dünyanın ilk "sıfır yıldızlı" otelinde konaklayabilecek.
|