|
|
21 Mayıs 2008 Çarşamba 10:49
|
Ekonomi
|
Vitamin ve beslenme destek ürünleri markası GNC, Türkiye genelinde 43. mağazasını İstinye Park'ta açtı
GNC'den yapılan açıklamaya göre, İstinye Park mağazasında diğer tüm GNC mağazalarında olduğu gibi gıda mühendislerinden oluşan uzman bir danışman ekip görev alacak.
43. GNC MAĞAZASI İSTİNYE PARK'TA HİZMETE GİRDİ
Ziraat Bankası, bireysel kredi faiz oranlarında, indirime gittiğini açıkladı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 2,84 oranında değer yitirdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, 40 milyon m3'ten 48 milyon m3'e çıkartılan Mavi Akım'daki gaz miktarının 45 milyon m3'e düştüğünü açıkladı.
İstanbul serbest piyasada, kapanış saatlerinde, doların satış fiyatı 1,5300 TL, avronun satış fiyatı 2,0920 TL oldu.
Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki Uluslararası Para Fonu (IMF)heyeti, Ankara'ya geldi.
Deloitte Türkiye'nin Ekonomist Dergisi işbirliği ile hazırladığı '2008 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu' yayınlandı.
|