Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 8 Ocak 2009Güncelleme: 08.01.2009 07:40 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Bedrettin Dalan
Ergenekon Davası
Tuncer Kılınç - Emekli MGK Genel Sekreteri
Genelkurmay Haberleri
Sabih Kanadoğlu
Hadise
Eurovision
Müzik
İsrail Türkiye İlişkileri
Irkçılık Olayları
Add to Google
27 Mayıs 2008 Salı 09:53 Ekonomi

Yıldızı parlayan yatırım alanı, otelcilik... HİLTON VE KOSİFLER TÜRKİYE'DE 25 YENİ OTEL YATIRIMI İÇİN ANLAŞTI

Hilton Hotels Corporation'ın Kosifler Grubu ile Türkiye çapında kilit noktalarda yaklaşık 3 bin 500 odadan oluşan 25 yeni Hilton Garden Inn Oteli kurmak için stratejik işbirliği sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

Hilton Otelleri Avrupa Başkanı Wolfgang M. Neumann, "Hilton, Türkiye ile 53 yıl önce Hilton İstanbul'u açtığımız günden beri sağlam bir temele oturan uzun vadeli ve başarılı bir ilişki sürdürüyor. Türkiye bugün bizim için dikkat çekici büyüme fırsatları sunmaya devam ediyor. Kosifler Grubu ile kurulan bu birlikteliğin, Hilton Ailesi Otelleri'ne ait yeni markalar yaratarak genişleme planlarımızı hızlandırmamıza yardımcı olacağına inanıyoruz. Bu işbirliğinin Türkiye'de günden güne artan yüksek kalitede
konaklama taleplerini karşılamaya ve tüm bütçelere uygun otel ürünleri sunmamıza olanak tanıyacağına hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

Kosifler Grubu Başkanı Hasan Kosif ise, "Türkiye'deki ilk büyük otel girişimimizde Hilton ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Lider bir otelcilik şirketi olarak Hilton'un global pazardaki konumu ve deneyimleri ile bu birlikteliğin bizi çok büyük bir başarıya taşıyacağına eminiz" dedi.

Sözleşmeye ek olarak taraflar Ekim 2010'un ikinci yarısında Kütahya'da açılması planlanan, iki şirketin ortak ilk oteli121 odalı Hilton Garden Inn için bir yönetim sözleşmesi de imzaladı.
Hilton Garden Inn Marka Yönetimi Başkan Yardımcısı Adrian Kurre, "Bu haber aynı zamanda Hilton Garden Inn markasını geliştirmek için gösterilen global ilgiyi ortaya koymaktadır. Türkiye'deki hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden insanlara ayrıcalıklı ürün standartları sunan ödüllü markamızı tanıtmak için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Neumann, "Bu çok otelli sözleşme Türkiye'de otelcilik sektörünün gelişimi için önemli bir potansiyel olduğunun göstergesidir. Bu ortaklık ile beş yıl gibi kısa bir zamanda Türkiye'deki varlığımızı üç katına çıkarabilmeyi ve aynı zamanda Hilton Garden Inn markamız ile yüksek kalitede ekonomik konaklama talebini karşılayabilmeyi umut ediyoruz" dedi.
Hilton, Türkiye'yi, Avrupa'da Hilton Ailesi Otelleri'ni geliştirmeyi planladığı, Rusya, İngiltere, İrlanda, İtalya, İberya Yarımadası, Almanya ve Polonya gibi stratejik bölgeler arasında görüyor. Kosifler Grubu ile başlatılan bu ortaklık Hilton'un Türkiye'de çok otelli anlaşmalara odaklanma stratejisi doğrultusunda lider bir gayrimenkul ortağı ile gerçekleştirdiği ikinci büyük anlaşması. Anlaşma Hilton Garden Inn markasının Avrupa genelinde devam edecek olan gelişiminin de bir yansıması oldu. Hilton
Garden Inn gelecek iki yıl içinde İtalya'da Bari, Lecce ve Bologna; Polonya'da Rzeszow; Almanya'da Frankfurt, Rusya'da Perm ve Türkiye'de Bursa, Manisa, Diyarbakır ve Kütahya olmak üzere on bölgede daha yer almayı planlıyor.

Bu otelle birlikte Hilton Garden Inn son altı ay içerisinde dördüncü yönetim sözleşmesini imzalayarak ülke çapında hızlı genişleme planlarını güçlendirecek bir adım atmış oldu. Geçtiğimiz Aralık ayında imzalanan bir başka Stratejik İşbirliği Sözleşmesi kapsamında Hilton, Bursa, Manisa ve Diyarbakır'daki yeni otellerin yönetimi için yine bir Türk şirketi ile anlaşma yapmıştı.

İlgili Başlıklar:
Otelcilik Sektörü (51 haber)

Kaynak: İHA





Ziraat Bankası, bireysel kredi faiz oranlarında, indirime gittiğini açıkladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 2,84 oranında değer yitirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, 40 milyon m3'ten 48 milyon m3'e çıkartılan Mavi Akım'daki gaz miktarının 45 milyon m3'e düştüğünü açıkladı.

İstanbul serbest piyasada, kapanış saatlerinde, doların satış fiyatı 1,5300 TL, avronun satış fiyatı 2,0920 TL oldu.

Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki Uluslararası Para Fonu (IMF)heyeti, Ankara'ya geldi.

Deloitte Türkiye'nin Ekonomist Dergisi işbirliği ile hazırladığı '2008 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu' yayınlandı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam