|
|
24 Haziran 2008 Salı 10:08
|
Ekonomi
|
'Ya niye çoluk çocuğumla birlikte gidip çay kahve içebileceğim mekanlar yok?' fikrinden yola çıkan girişimci, BÜYÜYOR
Zuzu Aile ve Çocuk Kafeleri 21 Haziran’da İstanbul’da Açıldı…
Türkiye’nin ilk aile ve çocuk kafesi Zuzu, 21 Haziran’da İstanbul Suadiye’de açıldı.
Zuzu, tiyatrosundan etkinlik ortamına özenle tasarlanmış kaliteli bir ortamda bu kez İstanbullu aile ve çocukları bir araya getiriyor.
* Aileleriyle ya da tek başına keyifli saatler geçirmek tüm çocukların hakkı. Zuzu Aile ve Çocuk Kafeleri, İstanbul’dan Diyarbakır’a Türkiye’nin dört bir yanına yayılıyor.
21 Haziran Cumartesi günü İstanbul Suadiye’de açılacak olan Zuzu Aile ve Çocuk Kafesi, İstanbullu çocuklar ve aileleri için özel bir buluşma noktası olacak. Türkiye’de bir ilk olan konsepti Arzu Akpeçe tarafından geliştirilen Zuzu, bu kez İstanbullu aileler için vazgeçilmeyecek bir alışkanlık olacak.
Adres: Emin Ali Paşa Cad. No:67/A Suadiye
Telefon: 0216 410 67 92
İnternet: www.zuzu.com.tr
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 2. seansında Bileşik Endeks, dünkü kapanışa göre 440,74 puan düşüşle 49.115,63 puandan kapandı.
İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,2330 YTL, avronun satış fiyatı 1,7620 YTL oldu.
Çocuk mobilyasında uzman marka Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, firma Yunanistan'da toplam 20 mağaza açmayı hedefliyor.
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), elektrik fiyatına yapılacak yeni bir zammın işsizlik artışına neden olabileceği uyarısını yaptı.
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şube Başkanı Suat Yılmaz, enerjide dışa bağımlılık nedeniyle 2009 yılında daha çok elektrik zammı yaşanabileceğini söyledi.
Sony, dizüstü bilgisayarlarındaki aşırı aşınmadan dolayı yedi kişinin hafif yaralanmasından sonra 440 bin bilgisayarın ücretsiz tamir edileceğini açıkladı.
|