|
|
24 Haziran 2008 Salı 10:42
|
Ekonomi
|
Magazin yıldız ve zengin görgösüzlüğü: iPhone'larını altın ve değerli taş ile KAPLATIYORLAR
Bir Alman firması tarafından tasarlanan elmas işlemeli altın kaplama i-Phone, Hollywood ünlüleri ve rap yıldızlarının gözdesi oldu.
‘Sayn Design' tarafından tasarlanan 16 GB kapasiteli ‘iPhone limited Diamond deluxe Edition' Los angeles’ta 8 bin 500 dolara satışa sunuldu. Sadece 200 adet üretilen altın kaplama elmas işlemeli i-Phone, özel sertifika ve 24 aylık garanti ile satılıyor. 24 ayar altın kaplama üzerinde, 0.86 karatlık 99 adet elmas taş yer alıyor. Nano teknoloji ile geliştirilen ürünün çiziklere karşı da güçlendirildiği belirtildi.
|
Yorumlar |
|
xx xxx
-
24.06.2008 19:49
|
|
gorgusuzlukle ne alakasi var yaw bunun?
ayrica haberi yazan arkadas : gorgo degil gorgu.
|
Türkiye’de, bugüne kadar yabancı uyruklu 75 bin 492 kişiye 64 bin 629 taşınmaz satıldı. Yabancılar mülk alımında en çok Antalya, Muğla, İstanbul ve Aydın’ı tercih etti.
NOKIA ve seyahat bilgi şirketi Lonely Planet, cep telefonlarına indirilebilecek haritalar ve kent rehberleri satmak için birlikte çalışacak.
Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Bodrum’da Ayşegül Tecimer’e bin YTL hesap çıkartan Çakra adlı gece kulübünün de aralarında bulunduğu çok sayıda işletmede baskın vergi denetimi yaptı.
RUSYA'NIN NİYETİ NEDİR; TÜRKİYE İLE BİR SORUNU MU VAR?
ÖİB Başkanı Kilci, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği otoyol ve köprü özelleştirmesinde gecikme olmayacağını söyledi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, 9 Eylül’de yapılacak TİM Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığı aday olmayacağını resmen açıkladı.
|