Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 23 Kasım 2008Güncelleme: 23.11.2008 13:36 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Doping İddiaları
İntihar
Kaddafi - Libya
Genetik
Teknoloji
Taksim Meydanı
Google
Bankacılık
Nursuna Memecan
Salih Memecan
Add to Google
17 Temmuz 2008 Perşembe 11:19 Ekonomi

VAKIF ÜNİVERSİTELERİNDE OKUMAK ZAMLANDI

Vakıf üniversitelerinin 2008-2009 yılı eğitim ücretleri, geçen yıla göre yüzde 3-14 arasında arttı.

2008-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda duyurulan yeni öğretim yılı ücretlerine göre, Bilkent ve Maltepe üniversiteleri ücret artırmadı. Atılım Üniversitesi ücretini 8 bin 500 dolardan KDV dahil 12 bin dolara yükseltti. 2 yıllık meslek yüksekokulu (uzaktan eğitim) programlarına yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin eğitim ücreti ise KDV hariç 3 bin YTL.

Vakıf üniversitelerinin bünyesindeki meslek yüksekokullarının ücretleri genellikle daha düşük, fakültelerin ücretleri daha yüksek belirlendi. 4 yıllık lisans programı ücretleri 12-18 bin YTL aralığında seyrediyor. Diş hekimliği ve tıp fakülteleri en yüksek ücretli programlar olarak öne çıkıyor.

Buna göre, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin yeni dönem ücreti yıllık KDV hariç 30 bin YTL'yi bulacak. Yüzde 8'lik KDV oranıyla ücret 32 bin YTL'yi aşacak.

İlgili Başlıklar:
Özel Üniversiteler - Vakıf Üniversiteleri (12 haber)






36 YIL ARADAN SONRA, İLİŞKİLERİ ÖNCEKİ GÜN BAŞLADI DAHA...

Başbakan Tayyip Erdoğan mevduata güvencede limitlerin artırılacağını belirtip ‘Henüz rakam belli değil. Sınırsız güvence vermeyi düşünmüyoruz’ dedi

ABD'nin yeni başkanı Barack Obama'nın, Hazine Bakanlığı görevine New York Merkez Bankası Başkanı Timothy Geithner'ı, Ulusal Ekonomi Konseyi başkanlığına da Lawrence Summers'ı atayacağı kesinleşti.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören hisse senetleri geçen hafta ortalama yüzde 13,61 oranında değer yitirdi.

Buna göre, şu anda toplam istihdamın yüzde 8’ini oluşturan part time çalışma oranı yukarıya çekilecek.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi için iki adet Gulfstream G - 550 VIP uçağı alınacak. 100 milyon dolar değerindeki uçaklar, füze kalkanına sahip olacak.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam