Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 8 Ocak 2009Güncelleme: 08.01.2009 08:39 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Eczanelerle İlgili Haberler
Ergenekon Davası
Bedrettin Dalan
Tuncay Güney
Zekeriya Öz
AKPnin Alevi Açılımı
Tuncer Kılınç - Emekli MGK Genel Sekreteri
Genelkurmay Haberleri
Sabih Kanadoğlu
Mazlum Der
Add to Google
21 Temmuz 2008 Pazartesi 10:45 Ekonomi

Türk kadın girişimciler 50 bin YTL'den fazla risk almıyor

Kasım ayında kadın girişimcilere A'dan Z'ye yol gösterecek bir merkez kuracaklarını söyleyen Kagider Başkanı Gülseren Onanç, "Bankalarla işbirliği yaptık, sınırları kıracağız" dedi

Kadın girişimcilere yol göstermek ve onları cesaretlendirmek için Kadın Girişimcilik ve Liderlik Merkezi kuracaklarını söyleyen Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (Kagider) Başkanı Gülseren Onanç, temel hedeflerinin kadınlara daha fazla risk aldırma cesaretini vermek olduğunu belirtti.

Merkezin İstanbul Esentepe'de olacağını ve kasım ayında açılacağını dile getiren Onanç, "Burada bize paydaşlarımız dediğimiz kurumlar ve kişiler de destek olacak" dedi. Bu paydaşların başında bankaların geldiğini anlatan Onanç, deneyimlerinin kadın girişimcilerin genelde 50 bin YTL üzerinde risk almak istemediklerini ortaya koyduğunu kaydetti. "Büyük riskleri genelde erkekler alıyor. Bizim hedefimiz kadınların bu cesaret sınırını kırmak ve kadınların daha büyük işler için daha büyük düşünmelerini sağlamak" diye devam eden Onanç, bankalar dışında danışmanlık firmalarından GSM operatörlerine ya da yazılım şirketlerine kadar geniş bir yelpazeden kurumların da merkeze destek vereceklerini vurguladı.

İlgili Başlıklar:
Girişimcilik Örnekleri (14 haber)






ÇALIŞMA BAKANI, 'BİRLİK FESHEDERSE ECZACILARLA ANLAŞIRIZ' DEMİŞTİ. EĞER ÖYLE OLURSA, DURUM NE OLUR?

Ziraat Bankası, bireysel kredi faiz oranlarında, indirime gittiğini açıkladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören hisse senetleri günlük bazda ortalama yüzde 2,84 oranında değer yitirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, 40 milyon m3'ten 48 milyon m3'e çıkartılan Mavi Akım'daki gaz miktarının 45 milyon m3'e düştüğünü açıkladı.

İstanbul serbest piyasada, kapanış saatlerinde, doların satış fiyatı 1,5300 TL, avronun satış fiyatı 2,0920 TL oldu.

Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki Uluslararası Para Fonu (IMF)heyeti, Ankara'ya geldi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam