|
|
24 Temmuz 2008 Perşembe 17:43
|
Ekonomi
|
Para alacak herkesin ismi tek tek Resmi Gazete'de yayınlanacak... KEY ÖDEME LİSTELERİ PAZARA YETİŞECEK
Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletme Müdürü Ramazan Sakça, KEY hak sahiplerine ve ödemelerine ilişkin listenin bugün öğleden sonra kendilerine ulaştırıldığını, listeleri, 27 Temmuz Pazar günü mükerrer Resmi Gazete olarak yayımlamayı öngördüklerini bildirdi.
Sakça, listelerin kendilerine, hem CD hem de elektronik ortamda iletildiğini, 160 bin veya 180 bin sayfa olarak düzenlendiğini kaydetti. Listelerin, her biri 2 bin sayfadan oluşmak üzere, 80 veya 90 cilt halinde basılacağını anlatan Sakça, basımın pazar gününe tamamlanması için tüm izinleri kaldırdıklarını, 24 saat çalışmaların süreceğini söyledi.
Sakça'nın verdiği bilgiye göre, KEY ödeme listeleri 6 sütundan oluşuyor. Birinci sütunda TC kimlik numarası, ikinci sütunda sosyal güvenlik numarası, üçüncü sütunda hak sahibinin adı ve soyadı, dördüncü sütunda ödenecek nakit tutar, beşinci sütunda hak sahibinin alabileceği nominal hisse tutarı, altıncı sütunda da alınabilecek hisse adeti gösteriliyor.
AB'YE 5 YILDA ANCAK BİR ADIM YAKLAŞABİLDİK
Yeni Zelanda'dan 48 yaşındaki mucit Glenn Martin gelecek yıl, geliştirdiği araçları 100.000 Dolar'dan satışa çıkarmayı ümit ediyor.
Kamu işletmeleri, dil bilen personel sayısında da sınıfta kaldı. KİT’lerde dil bilen personel sayısı da sadece yüzde 0.6 oldu.
ABD'nin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu olarak kabul edilen ''Federal Deposit Insurance Corp'' (FDIC), konut sektöründeki kredi krizinden etkilenen bir bankaya el koydu.
Yaşlılara evde ilk maaş Bakan Çelik’ten
Kredi kartı aidatları sebebiyle eleştirilen bankaların geçen yıl müşteriden hizmet bedeli adı altında toplam 8,3 milyar YTL para aldığı ortaya çıktı.
|