türk net en son haber 21 Mart 2010Güncelleme: 21.03.2010 05:50 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
TRT
Rekorlar Kitabı Denemeleri
Sayısal Loto
Piyango Talihlileri
Hakem Tartışmaları
İsrail Türkiye İlişkileri
İsrail
Turkcell Süper Lig
Fenerbahçe
Daniel Güiza
Add to Google
01 Ağustos 2008 Cuma 15:10 Ekonomi

İşte 5 bin YTL'lik otomobil

Ekim'de Türkiye'ye geliyor! Araç için binlerce kişi şimdiden sıraya girdi bile. Arabanın değeri ise sadece 5 bin YTL...

Otomotiv devi Tata, 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano'nun da etkisiyle Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüdü. Araç sonbaharda Türkiye'ye gelecek.

Hintli Tata tarafından 'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano henüz Türkiye'ye gelmedi, ancak oluşturduğu olumlu imajın da etkisiyse Tata Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüme kaydetti.

Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup'un Pazarlama Müdürü Banu Eresen, “Yılın ilk 6 ayında binek otoda sektör yüzde 18,2 büyürken Tata yüzde 51,2 oranında büyüdü. Ticaride ise sektörün büyümesi yüzde 4,9 iken Tata yüzde 21,4'lük büyüme gerçekleştirdi” dedi.

Banu Eresen, sektörden daha hızlı büyümelerinde doğru pazarlama stratejileri uygulamanın yanında etkili olan faktörler hakkında şöyle devam etti: “Tato Nano dünya basınında lanse edildiğinde telefonlarımız kilitlendi. Kadronun yarısı, sıraya girmek, kaparo vermek ve filo almak isteyenlere ürünle ilgili bilgiler verdi. Jaguar ve L.Rover satın alması ve Tata Nano üretimi sayesinde basında olumlu olarak çok yer aldık.”

Haber: Milliyet gazetesi

İlgili Başlıklar:
Tata (20 haber)
Otomobil Endüstrisi (692 haber)






Mehmet Şimşek, böyle bir durum yaşansa dahi, Türkiye'nin göreceli olarak başka ülkelere oranla çok daha iyi bir performans göstereceğini söyledi.

Ağır ekonomik kriz nedeniyle sert tartışmalara sahne olan Yunanistan'da bu kez 'yan yatan denizaltı' yüzünden kavga çıktı.

Botaş'ın altyapı güzergahını 15 yıl süreyle 29.9 milyon avroya kiralayan Superonline, fiber optik ağ altyapısını 2.5 kat artırıp 24 bin kilometreye çıkarıyor.

TTNET'in, internet üzerinden televizyon ve sinema filmi izleme imkanı sunan yeni servisi Tivibu, 100 bin üyeye ulaştı.

Futbolda başarılı taktik ve tahminleriyle dikkati çeken Dilmen, iyi bir gayrimenkul yatırımcısı olarak da biliniyor...

Arama motoru olarak yola çıkan ve şu an dünyanın en büyük çevrimiçi hizmet sağlayıcılarından bir tanesi olan Google'ın son icadının 'Google TV' olduğu ortaya çıktı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam