türk net en son haber 15 Mart 2010Güncelleme: 15.03.2010 12:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İstanbul BŞB Spor
Diyarbakırspor
Muammer Güler - İstanbul Valisi
Hakem Tartışmaları
Hakem Haberleri
Hava Durumu
Bank Asya 1. Lig
Denizlispor
Beşiktaş
Formula 1
Add to Google
21 Ağustos 2008 Perşembe 17:38 Ekonomi

Kapanış saatlerinde dolar 1,1950 YTL, avro 1,7700 YTL oldu

İstanbul serbest piyasada kapanış saatlerinde doların satış fiyatı 1,1950 YTL, avronun satış fiyatı 1,7700 YTL oldu.


Piyasanın kapanışı itibarıyla Kapalıçarşı'da 1,1920 YTL'den alınan dolar 1,1950 YTL'den satılıyor. 1,7660 YTL'den alınan avronun satış fiyatı ise 1,7700 YTL düzeyinde bulunuyor.

Serbest piyasada önceki kapanışta 1,1940 YTL olan dolar güne 1,1930 YTL'den, 1,7580 YTL olan avro 1,7600 YTL'den başlamıştı.

Kaynak: AA





Köfteci Ramiz, 'Her 100 franchise talebinden ancak bir ikisine olumlu yanıt verebiliyoruz. 48'i franchise olmak üzere Türkiye'de 65'inci restoranı açtık' dedi.

İstanbul serbest piyasada dolar 1,5300, avro 2,1020 liradan haftaya başladı. Borsa, 12,68 puan azalarak açıldı.

TÜİK, Aralık ayı istihdam verilerini açıkladı. Aralık 2009'da İŞSİZLİK, yüzde 13,5 oldu. Kasım döneminde ise işsizlik oranı yüzde 13,1 olarak açıklanmıştı.

Geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık yönetimi alanlarını aynı çatı altında bir araya getiren REW İstanbul fuarı, 10 - 13 Haziran tarihleri arasında 6. kez gerçekleştirilecek.

Tanju Çolak, Brezilya ve İtalya’daki spor eğitim endüstrisini örnek alarak spor okulu zinciri kurdu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam