türk net en son haber 22 Mart 2010Güncelleme: 22.03.2010 13:07 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
Cinsellik
Ermenistan Türkiye İlişkileri
Türkiye Amerika İlişkileri
Ermeni Soykırımı İddiaları
Atletico Madrid
La Liga - İspanyol Ligi
AKP
Anayasa ve Anayasa Değişiklikleri Hakkında
Abdüllatif Şener
Beyaz Eşya Pazarı
Add to Google
17 Eylül 2008 Çarşamba 10:56 Ekonomi

Hollandalı gayrimenkul yatırımcısı, Türkiye'ye 1 MİLYAR DOLAR yatıracaktı... VAZGEÇTİ

Gayrimenkul yatırım şirketi Corio, Türkiye'de yapmayı düşündüğü 1 milyar dolar değerinde alışveriş merkezi (AVM) yatırımından vazgeçti.


Milliyet gazetesinin haberine göre; Corio Türkiye CEO'su Koray Özgül, "Alışveriş merkezlerinde yer alan perakende markaları taleplerinde ölçüyü kaçırdılar. Biz de planladığımız yeni 1 milyar dolarlık yatırımı durdurduk" dedi.

Kira gelirlerinin kendilerinin ana gelir kalemi olduğunu belirten Özgül, "Bu nedenle Manisa, Adana, Alanya, Konya, Çanakkale, Aydın, Van ve Edirne'de yapmayı planladığımız alışveriş yatırımlarından vazgeçtik.

Devam eden yatırımlarından memnun olduklarını vurgulayan Özgül, "Anadolu'da yeni yatırım yapmayacağız" dedi.

AKMERKEZ'İN BÜYÜK ORTAĞI

Corio, 2010 yılında toplam 1 milyon metrekarelik AVM alanına ulaşmayı ve böylece toplam pazarın yüzde 15'ine sahip olmayı hedefliyor. Bugüne kadar başlanan yatırımların toplam maliyeti ise yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanıyor.

Corio en son olarak Mersin'in ilçesi Tarsus'ta 50 milyon euro yatırımla yeni bir alışveriş merkezi (AVM) yatırımı yapacağını Ağustos'ta duyurmuştu.

Corio Türkiye, İstanbul Akmerkez'in yüzde 46,92, Denizli Teras Park'ın yüzde 40, Adapazarı Ada'nın yüzde 100, İstanbul Akasya Projesinin yüzde 7, İstanbul Akkoza Alışveriş Merkezinin yüzde 50, Ankara 365'in yüzde 100 ve Tekirdağ Tekira'nın yüzde 100'üne sahip bulunuyor. Corio, devam eden projeleri arasında yer alan Anatolium Bursa'nın, Malatya ve İskenderun projelerinin de yüzde 100 yatırımcısı durumunda bulunuyor.






En büyük 'Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Fuarı (Domotechnıca)' artık Türkiye’de yapılacak...

'Öküzgözü'nün telaffuzu zor' diyenlere Ali Başman, 'Bazen zor kelimeler daha çok akılda kalabilir. 'Çok zor isimli bir marka var' demek bile onu akla getirir' diye karşı çıkıyor.

Türkiye'de trafikteki 14.5 milyon taşıtın sadece dörtte birinin kaskosu var. 2009 yılı verilerine göre trafiğe kayıtlı yaklaşık 545 bin otomobilin zorunlu trafik sigortası bile yok.

95 bine yakın emekli astsubay, üyesi oldukları Ordu Yardımlaşma Kurumu’nu (OYAK), Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) şikâyet etti.

Ünlü İsviçreli saatçi Yvan Arpa, yeni saat koleksiyonunda 'dinozor dışkısı' kullandığı bildirildi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam