türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 22:16 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    25 Eylül 2008 Perşembe 13:19 Ekonomi

    AMERİKAN SİYASET KÜLTÜRÜ... Artık görev süresi bitmekte olan Bush, AMERİKAN EKONOMİSİ BÜYÜK TEHLİKE ALTINDA dedi; ve...

    VE BARACK OBAMA'YI 'GEL SANA BİLGİ VEREYİM' DİYEREK BEYAZ SARAY'A ÇAĞIRDI...

    Görevinin bitmesine az bir süre kala ABD Başkanı Bush “Önlemler alınmazsa milyonlarca insan işsiz kalacak” uyarısında bulundu.

    ABD Başkanı George W. Bush, ülkenin ciddi bir ekonomik kriz içerisinde olduğunu ve derhal harekete geçilmesi gerektiğini söyledi. Bush, başkan adayları Obama ve McCain’ı acil olarak Beyaz Saray’da toplantıya çağırdı.

    Dün gece Amerikan halkına hitap eden Bush, yönetimin ekonomiyi kurtarmak için 700 milyar dolar bütçe isteğinin kongre tarafından derhal onaylanmasını istedi. Kongrede değişiklik yapılması istenen ve özellikle Demokratların eleştirilerine hedef olan kurtarma operasyonu için gerekli 700 milyar dolar ödenek talebi için Bush, Amerikan halkına “Çok geç kalırsak iş işten geçerö dedi. Bush, gerekli önlemler zamanında alınmazsa, borsanın daha da düşeceğini, konut fiyatlarının düşerek, işyerlerinin kapanacağını ve milyonlarca kişinin işsiz kalacağını belirterek “Amerikan ekonomisi tehlikede” dedi.

    Bush, iki partinin başkan adaylarını bu konuyu, bugün, Kongre liderleriyle görüşmeye çağırdığını da açıkladı. Bush, Demokrat Parti başkan adayı Barrack Obama ile Cumhuriyetçi Parti başkan adayı John McCain’i, ABD ‘de yaşanan ekonomik kriz konusunda görüşmek için acil olarak Beyaz Saray’da toplantıya çağırdı.

    İlgili Başlıklar:
    Amerikan Ekonomisi (96 haber)
    ABD Kökenli Mortgage Krizi (210 haber)
    George W. Bush (221 haber)
    Barack Obama (464 haber)






    Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye ait yüzde 80 hisse Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

    Bankaların aldığı aidatlarla gündeme gelen kredi kartları, tüketiciye alışverişin dışında pek çok imkan da sağlıyor.

    Kredi kartı pazarındaki payını artırmak isteyen bankalar, sigorta hizmetinden lüks tatile kadar göz kamaştırıcı binlerce hediye veriyor.

    Krizle birlikte finans sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından ABD’de 7 banka daha kapandı.

    THY, Çin yapımı 60-70 kişilik jet uçaklardan alabileceğini açıkladı. Sektör, 'Avrupa’da filolara Çin uçağı alınmıyor' diye tepki gösterdi.

    Haziranda TÜFE yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Haziran ayı itibariyle yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 5.73, ÜFE’de yüzde -1.86 oldu...

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam