türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 01:57 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    28 Ekim 2008 Salı 15:47 Ekonomi

    THY ilave seferlerle 94 bin hacı taşıyacak

    Türk Hava Yolları hacı adaylarını taşıyacağı "Özel Hac Programı"nı Türkiye'de 22 havalimanından yapılacak şekilde planladı.


    Bu yılki Hac sezonunda 94 bin hacı adayını ilave seferlerle Cidde ve Medine'ye ulaştırmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, gidiş-dönüş olmak üzere yaklaşık 190 bin yolcu taşıyacak.

    Yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları hacı adaylarını taşıyacağı "Özel Hac Programı"nı Türkiye'de 22 havalimanından yapılacak şekilde planladı. Seferler 30 Ekim-10 Aralık 2008 gidiş, 11 Aralık 2008 - 11 Ocak 2009 tarihleri arasında dönüş olmak üzere, Cidde ve Medine Havalimanları üzerinden gerçekleşecek.

    Hac seferleri Türk Hava Yolları filosunda bulunan uzun menzil uçma kabiliyetine sahip geniş gövdeli ve büyük kapasiteli uçaklar olan A340 ve A310 filosuyla yapılacak. Hac seferleri için Diyanet İşleri Başkanlığı ve TÜRSAB koordinasyonu ile yurtiçi acentelerinin talepleri doğrultusunda Adana, İzmir, Antalya, Kayseri, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum, Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep, Isparta, İstanbul, Konya, Nevşehir, İstanbul Sabiha Gökçen, Samsun, Trabzon, Van, Bursa, Denizli, Muş ve Sivas havalimanları kullanılacak.

    Türk Hava Yolları aynı zamanda Türk nüfusunun yoğun olarak yaşadığı Fransa (Paris, Lyon, Nice), Almanya (Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Munih, Berlin, Stutgart, Nurnberg, Hamburg, Hannover), Belçika (Bruksel), İsviçre (Zurih, Basel), Hollanda (Amsterdam), Avusturya (Viyana), Danimarka (Kopenhag), İsveç (Arlanda), Norveç (Oslo), Finlandiya (Helsinki) ve İngiltere (Londra, Manchester) gibi yurtdışı noktalarından da 10 Kasım-02 Aralık 2008 tarihleri arasında gidiş; 11 Aralık- 31 Aralık 2008 tarihleri arasında dönüş olmak üzere, aktarmalı hacı adaylarını taşıyacak.

    Kaynak: İHA





    Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye ait yüzde 80 hisse Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

    Bankaların aldığı aidatlarla gündeme gelen kredi kartları, tüketiciye alışverişin dışında pek çok imkan da sağlıyor.

    Kredi kartı pazarındaki payını artırmak isteyen bankalar, sigorta hizmetinden lüks tatile kadar göz kamaştırıcı binlerce hediye veriyor.

    Krizle birlikte finans sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından ABD’de 7 banka daha kapandı.

    THY, Çin yapımı 60-70 kişilik jet uçaklardan alabileceğini açıkladı. Sektör, 'Avrupa’da filolara Çin uçağı alınmıyor' diye tepki gösterdi.

    Haziranda TÜFE yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Haziran ayı itibariyle yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 5.73, ÜFE’de yüzde -1.86 oldu...

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam