türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 15:31 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

05 Ocak 2007 Cuma 14:21 Ekonomi

Fortis, her yıl 25 şube açacak

Fortis Bank, 2009'a kadar her yıl 25 şube açarak, toplam şube sayısını 300' çıkarmayı hedefliyor. HANGİ İLDE KAÇ ŞUBE AÇILACAK?

Türkiye de Dışbank'ı satın alarak bankacılık faaliyetlerine başlayan Fotis Bank, Türkiye çapındaki şube ağını genişletme stratejisi çerçevesinde 2006 yılında İstanbul'da 12, İzmir'de 5, Adana'da 3, Ankara'da 3, Antalya'da 3, Bursa'da 2, Manisa'da 2, Denizli'de 1, Eskişehir'de 1, Gaziantep'te 1, Hatay'da 1, Isparta'da 1, İzmit'te 1, Kayseri'de 1, Mersin'de 1, Ordu'da 1, Yalova'da 1 tane olmak üzere toplam 40 yeni şube açarak, toplam şube sayısını 225'e yükseltti. Banka sadece aralık ayında İstanbul 2, Ankara, Bursa, Isparta ve Manisa'da birer tane olmak üzere toplam 6 yeni şube açtı. Banka ayrıca 2009'a kadar her yıl 25 şube açarak, toplam şube sayısını 300'e çıkarmayı hedefliyor.

Alternatif dağıtım kanallarına olan talepteki sürekli artışa rağmen, şubelerin önemini korumaya devam edeceğini belirten Fortis Genel Müdürü Faik Açıkalın, ülkenin daha geniş bir kesimi bankacılığın sunduğu imkanlardan yararlandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

İlgili Başlıklar:
Bankacılık (303 haber)
Türkiyede Yabancı Sermaye (152 haber)






Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), elektrik fiyatına yapılacak yeni bir zammın işsizlik artışına neden olabileceği uyarısını yaptı.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şube Başkanı Suat Yılmaz, enerjide dışa bağımlılık nedeniyle 2009 yılında daha çok elektrik zammı yaşanabileceğini söyledi.

Sony, dizüstü bilgisayarlarındaki aşırı aşınmadan dolayı yedi kişinin hafif yaralanmasından sonra 440 bin bilgisayarın ücretsiz tamir edileceğini açıkladı.

Küresel ekonomide, son bir yıldır devamlı yükseliş gösteren faizlerde düşüş sinyali başladı.

İMKB Bileşik Endeksi birinci seansta, dünkü ikinci seans kapanışına göre 1.019,11 puan azalarak 38.537,26 puandan kapandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan, EPDK'nın, toptan elektriğe zam talebini onaylamasıyla ilgili olarak 'Kuşkusuz iyi olduğunu söyleyemem' dedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam