|
|
06 Ocak 2009 Salı 12:43
|
Ekonomi
|
Bu kadın, ORGANİK
Kumaşlarında kimyasal katkı maddesi içermeyen organik ürün grubunu Temmuz ayı itibari ile tüketicisiyle buluşturan Sarar Kadın, iddialı koleksiyonuyla sezonun en ilgi gören trendlerinden biri haline geliyor.
Organik tekstilin yaygınlaşması ve talep doğmasının önemini her platformda vurgulayan Sarar Kadın, çalışan kadına yönelik organik koleksiyonu ile bu düşüncesinin altını çiziyor.
Dikiş kalitesi, kumaşa verdiği önem ve farklı tasarımları ile her zaman kendini yenileyen Sarar Kadın, bu sezonda organik ürünleri ile kendi kadar çevreyi de düşünen iş kadınlarını unutmuyor.
Tamamen organik kumaş ve boyalardan üretilerek, koleksiyon içerisinde yer alan birbirinden şık etek-pantolon, ceket ve gömleklerle artık iş kadınları çok daha çevreye duyarlı…
İpek, saten, parlak kumaşlarla zenginleştirilen koleksiyonda klasik giyimi tercih eden kadınlar, artık daha cazibeli ve daha zarif olacaklar. Çalışan kadının her türlü ihtiyacının düşünüldüğü organik serisinde kadınlar kendi stillerini oluşturacaklar.
Düğmesinden, vatkasına, karton etiketinden üzerine takılan çengelli iğnesine kadar her şeyin organik olarak kullanıldığı kıyafetler iş kadınlarının vazgeçilmezleri arasına girecek gibi gözüküyor.
SARAR
Sarar'ın Türkiye’de 5 büyük üretim fabrikası, yaklaşık 5.000 çalışanı, yurt genelinde SARAR, SARAR KADIN, INTERVIEW, SARTORIA ve CCS olarak 116 adet perakende mağazası, 600’ün üzerinde satış noktası ve yurt dışında da; 16’sı Avrupa’da, 28’i Rusya’da, 7’si ABD’de ve 30’u diğer ülkelerde olmak üzere toplam 81 concept mağazası, yıllık 200 milyon $ cirosu var.
Yurtdışına bağlı olarak haftanın ilk yarısında olumlu bir seyir izleyen piyasalar, AK Parti'ye yeni bir kapatma davası açılabileceğine dair haberden negatif etkilendi.
THY, reklam yüzü Kevin Costner yerine yeni bir starla anlaşmak üzere.
Brand Finance tarafından her yıl yapılan ve şirketlerin marka değerlerinin araştırıldığı Global 500 listesi açıklandı.
Son yıllarda gelişme gösteren inanç ve kültür turizmi 7 bin yıllık tarihe sahip olan Mardin'e rağbeti artırdı.
Buna göre, gecelik faiz oranları, borçlanmada yüzde 6.50, borç vermede ise yüzde 9.00 olarak uygulanacak.
Ev telefonlarını daha cazip hale getirmek için atak üstüne atak yapan Türk Telekom, bu kez de ev telefonu olanlara, maliyeti yüksek pek çok işlemi çok uygun fiyatlarla sunmaya başlıyor.
|